ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE oι ημιτελικοί σε Europa και Conference League - Παράταση για το Σεβίλλη-Γιουβέντους

LIVE oι ημιτελικοί σε Europa και Conference League - Παράταση για το Σεβίλλη-Γιουβέντους
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Europa League: Δείτε LIVE την εξέλιξη των ρεβάνς από τα ζευγάρια των ημιτελικών, Σεβίλλη – Γιουβέντους και Λεβερκούζεν - Ρόμα | Παράλληλα ενημερωθείτε και για την εξέλιξη των αναμετρήσεων Βασιλεία - Φιορεντίνα και Άλκμααρ - Γουέστ Χαμ για τους «4» του Europa Conference League.

Η Γιουβέντους και η Ρόμα μπορούν να παρατείνουν την όμορφη ευρωπαϊκή «άνοιξη» της Ιταλίας με την πρόκρισή τους στον τελικό του Europa League απόψε (18/5, 22:00), στους αγώνες ρεβάνς για τους ημιτελικούς της διοργάνωσης κόντρα σε Σεβίλλη (1-1 στο Τορίνο) και Λεβερκούζεν (1-0 στη Ρώμη).

Η Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο έχει ήδη κάνει το πρώτο βήμα για να ταξιδέψει στην Ουγγαρία, μετά τη νίκη της με 1-0 επί της Λεβερκούζεν στον αγώνα της περασμένης εβδομάδας, χάρη στο γκολ του 21χρονου Εντοάρντο Μπόβε.

Ο δρόμος προς τη Βουδαπέστη φαίνεται λίγο πιο δύσκολος για τη Γιουβέντους, η οποία υποχρεώθηκε σε ισοπαλία (1-1) από τη Σεβίλλη. Το γρήγορο (26΄) γκολ του Μαροκινού επιθετικού, Γιουσέφ Εν-Νεσίρι, στο Τορίνο κατάφερε να... ακυρώσει στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων ο 24χρονος Ιταλός αμυντικός, Φεντερίκο Γκάτι.

Μόνο ένα γκολ χωρίζει τις ομάδες και στους δύο αγώνες ρεβάνς για την ημιτελική φάση του Europa Conference League, ύστερα από δύο σκληρές πρώτες αναμετρήσεις, αφήνοντας ανοικτό το δρόμο για την «Έντεν Αρένα» της Πράγας που θα φιλοξενήσει τον τελικό στις 7 Ιουνίου.

Μπορεί η Άλκμααρ των Βαγγέλη Παυλίδη και Παντελή Χατζηδιάκου να ηττήθηκε με 2-1, αλλά η ολλανδική ομάδα θα πρέπει να αισθάνεται υπερήφανη για τις προσπάθειές της στο Λονδίνο. Το σύνολο του Πασκάλ Γιάνσεν ήταν εξαιρετικό απέναντι στη Γουέστ Χαμ και είχε τον έλεγχο μέχρι το πέναλτι του Σαΐντ Μπενραχμά στο 67ο λεπτό, με το οποίο οι Άγγλοι ισοφάρισαν, πριν φτάσουν στη νίκη με τον Μιχαΐλ Αντόνιο (75΄).

Η Βασιλεία έχει προβάδισμα κόντρα στη Φιορεντίνα μετά τη νίκη της με 2-1 στη Φλωρεντία. Η ιταλική ομάδα θα προσπαθήσει να αποφύγει μια τέταρτη διαδοχική αποτυχία πρόκρισης από τα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης, γνωρίζοντας ότι δεν εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις ευκαιρίες της στο πρώτο ματς.

Δείτε LIVE την εξέλιξη των αγώνων σε Europa League και Europa Conference League