LIVE

LIVE, Europa League – Conference League: ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ στη μάχη των ομίλων!

Europa League / Europa Conference League
EUROKINISSI

Europa League / Europa Conference League: Δείτε LIVE την εξέλιξη των αγώνων Παναθηναϊκός – Βιγιαρεάλ, Ελσίνκι – ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ και Μπράιτον – ΑΕΚ, για την 1η αγωνιστική των ομίλων.

Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακός αρχίζουν το… ταξίδι τους στη φάση των ευρωπαϊκών ομίλων.

Έξι Πέμπτες «φωτιά» με τέσσερις ελληνικές ομάδες να «μάχονται» για την πρόκρισή τους απ’ τη φάση των ομίλων. Οι τρεις εξ αυτών στο Europa League, η μία στο Conference League. Η πρώτη είναι απόψε. Κι αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, αντιλαμβάνονται οι πάντες πόσο σημαντικά παιχνίδια έχουν μπροστά τους Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και λίγο αργότερα ΑΕΚ, Ολυμπιακός.

Στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Βιγιαρεάλ για το Europa League. Οι «πράσινοι» έχουν το θεωρητικά δυσκολότερο εντός έδρας ματς στον όμιλο. Κόντρα στο «κίτρινο υποβρύχιο» απ’ την Ισπανία, μια ομάδα που έχει μεγάλη δύναμη αλλά δεν δείχνει να είναι στο καλύτερο σημείο της.

Την ίδια ώρα για το Conference League ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην έδρα της Ελσίνκι. Ο «δικέφαλος» έχει μπροστά του μια αναμέτρηση σαφώς στα μέτρα του. Είναι ποιοτικότερη ομάδα απ’ τους Φινλανδούς, έχουν περισσότερες λύσεις, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να πάρει αψήφιστα την αναμέτρηση.

Στις 22:00 υπάρχουν τα ματς των άλλων δύο ελληνικών ομάδων. Η ΑΕΚ έχει εκτός έδρας υποχρέωση και μοιάζει σε θεωρητικό επίπεδο να έχει το δυσκολότερο έργο απ’ τους εκπροσώπους μας εκτός συνόρων. Αντιμετωπίζει την Μπράιτον στην Αγγλία.

Την ίδια ώρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός έχει μια κρίσιμη αναμέτρηση για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League. Απέναντι στη Φράιμπουργκ, ομάδα η οποία στα χαρτιά είναι η βασική του αντίπαλος για την πρόκριση απ’ το group stage, αν υποτεθεί πως η Γουέστ Χαμ ως φαβορί εύκολα ή δύσκολα θα προκριθεί.

19:45 Παναθηναϊκός-Βιγιαρεάλ Cosmote Sport 3

19:45 Ελσίνκι-ΠΑΟΚ Cosmote Sport 4

22:00 Ολυμπιακός-Φράιμπουργκ Cosmote Sport 5

22:00 Μπράιτον-ΑΕΚ Cosmote Sport 6

Δείτε LIVE την εξέλιξη των αγώνων των ελληνικών ομάδων σε Europa League και Europa Conference League

Σχετικές ειδήσεις