LIVE

LIVE, Super League: Ο Άρης τιμώρησε τον Παναθηναϊκό! | Μεγάλη νίκη η ΑΕΚ

Super League LIVE
EUROKINISSI

Super League: Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη του Άρης – Παναθηναϊκός και του ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ, για τη 12η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ συνέχισαν με νίκες το Σάββατο (25/11) κι οι «μάχες» τις Κυριακής (26/11), Άρης - Παναθηναϊκός και ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ έχουν αποκτήσει κομβικό χαρακτήρα.

Σε «Κλεάνθης Βικελίδης» και «Ζωσιμάδες» στρέφονται, πλέον, τα βλέμματα για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, καθώς Άρης και ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενούν τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, αντίστοιχα.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, είδε τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ να πλησιάσουν σε απόσταση αναπνοής μετά τις νίκες τους το Σάββατο (25/11) και θέλει να καταφέρει κάτι αντίστοιχο στη Θεσσαλονίκη, λίγες ημέρες πριν το καθοριστικό ματς με τη Βιγιαρεάλ (Πέμπτη 30/11, 22:00) για το Europa League.

Ο Παναθηναϊκός έχει το απόλυτο μακριά από τη «Λεωφόρο», ωστόσο ο Άρης «καίγεται» για βαθμούς ώστε να παραμείνει εντός εξάδας. Στα αξιοσημείωτα και η επιστροφή του Χουάνκαρ σε αποστολή μετά από ένα μήνα και τον σοβαρό τραυματισμό του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Λίγο νωρίτερα, στα Γιάννινα, ο τοπικός ΠΑΣ ευελπιστεί να βάλει δύσκολα στην ΑΕΚ που στο πίσω μέρος του μυαλού της θα έχει το παιχνίδι με την Μπράιτον (30/11, 19:45), που μπορεί να κρίνει πολλά στην προσπάθεια κατάληψης της 2ης θέσης στον όμιλο του Europa League. Πέρυσι ο «Άγιαξ της Ηπείρου» είχε κάνει τη ζημιά στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα που δε θέλει να χάσει κι άλλο έδαφος στην προσπάθεια διατήρησης των σκήπτρων εντός συνόρων.

Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη του Άρης – Παναθηναϊκός και του ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ

Σχετικές ειδήσεις