ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δημήτρης Πέλκας: Πρώτο γκολ στην Τουρκία με τη Φενέρμπαχτσε

Δημήτρης Πέλκας: Πρώτο γκολ στην Τουρκία με τη Φενέρμπαχτσε

Ο διεθνής Έλληνας μεσοεπιθετικός βοήθησε τη Φενέρμπαχτσε να νικήσει 3-2 στην έδρα της Γκέζτεπε σε αγώνα για το τούρκικο πρωτάθλημα.

Ένας από τους Έλληνες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Τουρκία είναι εδώ και λίγες εβδομάδες ο Δημήτρης Πέλκας.

Ο μέχρι πρότινος αρχηγός του ΠΑΟΚ, πήρε μεταγραφή για τη Φενέρμπαχτσε και το απόγευμα της Κυριακής (18/10), έβαλε και το πρώτο του γκολ με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

Ο Πέλκας σκόραρε στο 51’ του εκτός έδρας αγώνα με την Γκέζτεπε, διαμορφώνοντας το 3-1 για τη Φενέρ, η οποία εν τέλει νίκησε 3-2 και πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας με 11 βαθμούς.

Αυτό ήταν και το πρώτο γκολ του Δημήτρη Πέλκα στην Τουρκία, για το οποίο δήλωσε χαρούμενος. «Είμαι πραγματικά χαρούμενος. Πήραμε τη νίκη στο πρώτο μου παιχνίδι. Βοήθησα την ομάδα βάζοντας ένα γκολ. Είμαι πραγματικά χαρούμενος αυτή τη στιγμή», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τη θέση που του αρέσει να παίζει, σχολίασε: «Το είπα και σε μια προηγούμενη συνέντευξη. Μου αρέσει να παίζω σαν «10άρι», αλλά μπορώ να βοηθήσω και στα άκρα. Θέλω να δίνω τα πάντα για την ομάδα σε κάθε παιχνίδι, θέλω να αγωνίζομαι σε κάθε παιχνίδι, να δίνω το 100% όποτε είμαι στο γήπεδο. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου. Θέλω να βοηθάω την ομάδα μου, άσχετα με τη θέση που θα παίζω».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Στρατιωτική θητεία: Επισπεύδεται η αύξηση στον Στρατό Ξηράς λόγω Τουρκίας -Τι είπε ο Παναγιωτόπουλος