ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Πλάνο Κατάρ» στην Εθνική: Επιστροφές και νέο πρόσωπο στη «γαλανόλευκη»

«Πλάνο Κατάρ» στην Εθνική: Επιστροφές και νέο πρόσωπο στη «γαλανόλευκη»

Ο Τζον Φαν'τ Σχιπ έχει θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο για τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας στην Εθνική, με στόχο να δώσει το παρών στο Μουντιάλ του Κατάρ το 2022.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει να δώσει τρία ματς την ερχόμενη εβδομάδα, ένα φιλικό κόντρα στην Κύπρο και τα ματς με Μολδαβία και Σλοβενία για το Nations League.

Ο Ολλανδός τεχνικός κάλεσε 27 ποδοσφαιριστές, ανάμεσα τους βρίσκεται για πρώτη φορά ο Γιώργος Γιακουμάκης, ο οποίος κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις με τη Φένλο. Στην Εθνική επιστρέφουν οι Τσιμίκας, Σιώπης και Μαυρίας.

Ο Φαν'τ Σχιπ σε δήλωση του αναφέρθηκε στα ματς που ακολουθούν για τη «γαλανόλευκη», αλλά και στο «πλάνο Κατάρ» που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Αναλυτικά...

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η τρίτη και τελευταία φάση των υποχρεώσεων της Εθνικής Ομάδας στο Nations League αποτελεί το πλέον σημαντικό μέρος της φετινής αποστολής της, στη διάρκεια του οποίου καλείται να υλοποιήσει τους στόχους που εξαρχής έθεσε στη διοργάνωση.

Το “πλάνο Κατάρ”, δηλαδή το σχέδιο δημιουργίας μιας ανταγωνιστικής ομάδας, που θα προσφέρει ελκυστικό ποδόσφαιρο και θα λειτουργεί σε υψηλό επίπεδο, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και θέλουμε να δούμε αφενός βελτίωση στην απόδοση της ομάδας και αφετέρου τις δυνατότητες νέων παικτών. Όλοι οι παίκτες που καλούνται στην ομάδα είναι χρήσιμοι και πρέπει να παρουσιάζονται σε καλή κατάσταση, δεδομένου ότι η ομάδα έχει απαιτητικό πρόγραμμα δίνοντας 3 αγώνες σε διάστημα μίας εβδομάδας.

Ο αγώνας με την Κύπρο θα αποτελέσει την γενική πρόβα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων με Μολδαβία και Σλοβενία, στις οποίες κεντρική προτεραιότητα αποτελεί το νικηφόρο αποτέλεσμα. Συγκεντρωνόμαστε στην ομάδα μας και τη δουλειά μας, είμαστε ευχαριστημένοι που οι παίκτες αφομοιώνουν όλο και περισσότερο βασικά στοιχεία της ποδοσφαιρικής φιλοσοφίας μας και προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα, ωστόσο αυτή τη φορά θέλω να υπογραμμίσω ότι είναι η ώρα να κάνουμε το βήμα μπροστά και κατά συνέπεια να πάρουμε τα αποτελέσματα που χρειάζονται γι’ αυτό».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Διάγγελμα Μητσοτάκη: Επίσημα lockdown σε όλη τη χώρα για τρεις εβδομάδες- Αυτά είναι τα νέα μέτρα