ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κορονοϊός: Αυτός είναι ο παίκτης του ΠΑΟΚ που βγήκε θετικός – Το μήνυμά του

Κορονοϊός: Αυτός είναι ο παίκτης του ΠΑΟΚ που βγήκε θετικός – Το μήνυμά του
InTime

Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Ένα θετικό κρούσμα κορονοϊού προέκυψε στα τελευταία τεστ που έγιναν στην ομάδα του ΠΑΟΚ, με τον διεθνή ποδοσφαιριστή να αποκαλύπτει από μόνος του ότι έχει προσβληθεί από τον ιό.

Συναγερμός σήμανε την Παρασκευή (13.11) στον ΠΑΟΚ όταν στα τεστ που έγιναν πριν από την προπόνηση της ομάδας, διαπιστώθηκε ένα θετικό κρούσμα κορονοϊού. Άμεσα το άτομο που βρέθηκε θετικό τέθηκε σε απομόνωση, ακολουθήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και θα γίνει νέος κύκλος τεστ στην ομάδα.

Μάλιστα, πρόκειται για έναν από τους πιο φορμαρισμένους και γνωστούς παίκτες της ομάδας, ο οποίος αποκάλυψε μόνος του μέσω των social media πως έχει προσβληθεί από κορονοϊό, λέγοντας πως ο Νοέμβριος δεν είναι ο… μήνα του.

Το μήνυμα του Δημήτρη Γιαννούλη που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊόInstagram

«Για την οικονομία της κουβέντας ας παραδεχτούμε απλώς ότι ο Νοέμβριος δεν είναι ο μήνας μου! Μετά τον τραυματισμό μου ήρθε η ώρα να προστεθώ κι εγώ στη λίστα των ανθρώπων που έχουν Covid. Δίχως συμπτώματα, αλλά και πάλι το επόμενο διάστημα το πρόγραμμα αναγκαστικά έχει σπίτι, ατομική αποθεραπεία, διάβασμα και ξεκούραση. Να προσέχετε τους εαυτούς σας, τους γύρω σας και όσους έχουν πραγματικά ανάγκη», έγραψε ο Δημήτρης Γιαννούλης αποκαλύπτοντας πως είναι θετικός στον κορονοϊό.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Δημοτικά σχολεία: Κλείνουν δημοτικά και νηπιαγωγεία σε όλη τη χώρα - Η εισήγηση των λοιμωξιολόγων