ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Η αποστολή των «πράσινων» για το ντέρμπι

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Η αποστολή των «πράσινων» για το ντέρμπι
InTime

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ο Λάζλο Μπόλονι έκανε γνωστή την αποστολή του «τριφυλλιού» για το ντέρμπι των «αιωνίων» που θα διεξαχθεί το Σάββατο (21.11) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 19:30.

Το πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» για αυτή τη σεζόν έρχεται το Σάββατο (21.11) στις 19:30 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για την 9η αγωνιστική της Super League. Το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός τραβάει, όπως πάντα τα βλέμματα, με τους προπονητές των δυο ομάδων να έχουν καταστρώσει τα πλάνα τους για το πώς θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο του φαληρικού γηπέδου.

Ο Παναθηναϊκός έκανε γνωστή την αποστολή του το απόγευμα της Παρασκευής (20.11), με τον Λάζλο Μπόλονι να επιλέγει 22 ποδοσφαιριστές.

Εκτός έμεινε για ακόμα μια φορά ο Φραν Βέλεθ, αλλά και ο Γιάννης Μπουζούκης. Μάλιστα, για τον τελευταίο έχουν φουντώσει οι φήμες πως δεν αποκλείεται τον Ιανουάριο να αποτελέσει παρελθόν από τους «πράσινους».

Σε κάθε περίπτωση, ο έμπειρος τεχνικός του «τριφυλλιού» έχει ήδη καταστρώσει τα πλάνα του για το πώς θα παρατάξει τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Μπόλονι προσανατολίζεται στο να παρατάξει τους «πράσινους» με τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια και τους Σάντσεθ, Σένκεφελντ, Πούγγουρα και Ζαγαρίτη από δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Στο κέντρο οι Κουρμπέλης, Μαουρίσιο με τον Χατζηγιοβάνη δεξιά, τον Αϊτόρ αριστερά και τους Μακέντα και Καρλίτος να εναλλάσσονται στην επίθεση.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Σοκαριστική έρευνα: Νούμερο 1 σημείο μετάδοσης κορονοϊού τα σούπερ μάρκετ - Τα σχολεία στη 2η θέση