ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΣ Γιάννινα: «Πρωταθλητής» στο ημίχρονο! (pics)

ΠΑΣ Γιάννινα: «Πρωταθλητής» στο ημίχρονο! (pics)

ΠΑΣ Γιάννινα: Η ομάδα της Ηπείρου, αν οι αγώνες τελείωναν στο 45’ θα ήταν στην κορυφή του πρωταθλήματος!

Οι εννέα αγώνες είναι ένα καλό δείγμα. Πρόκειται, άλλωστε, για το 1/3 του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός και ο Άρης συγκατοικούν στην κορυφή με 19 βαθμούς, όμως, έχουν δύο ματς λιγότερα και το Σάββατο μονομαχούν στη Θεσσαλονίκη. Ακολουθούν ο ΠΑΟΚ με έναν βαθμό λιγότερο, αλλά κι ένα ματς περισσότερο, ενώ 16 βαθμούς σε επτά ματς έχει η ΑΕΚ.

Όλα αυτά με τη φυσιολογική εξέλιξη και τη λήξη των αγώνων. Διότι αν διαχωρίσουμε τα παιχνίδια σε πρώτο και δεύτερο ημίχρονο, τότε Ολυμπιακός, ΑΕΚ και Άρης δεν είναι καν στην τετράδα!

Οι Πειραιώτες σκόραραν για πρώτη φορά στο α’ 45λεπτο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό! Ποια ομάδα είναι στην κορυφή! Ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ναι, οι Ηπειρώτες που ξεκινούν εντυπωσιακά τα παιχνίδια, αλλά στο τέλος πάντα κάτι γίνεται και χάνουν τη νίκη.

Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη, η οποία έως τώρα έχει αφήσει καλές εντυπώσεις, έχει σε εννέα παιχνίδια δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Πως έχει αφήσει καλές εντυπώσεις θα πει κανείς; Παίζει στρωτό ποδόσφαιρο, έχει ταυτότητα μέσα στο γήπεδο. Και αν τα ματς έληγαν στο 45’ δεν θα είχαν τέσσερις ήττες, αλλά μία.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν θα είχε δύο νίκες, αλλά έξι! Ναι, ο απολογισμός του έως το τέλος του πρώτου μέρους είναι έξι νίκες, δύο ισοπαλίες, μία ήττα. Μόνο από την ΑΕΚ έχανε στο ημίχρονο και το σκορ-αποτέλεσμα δεν άλλαξε. Με τον Παναιτωλικό ήταν στο 0-0 κι έμεινε εκεί και στο 0-0 ήταν και με την ΑΕΛ, αλλά έχασε! Στα υπόλοιπα έξι παιχνίδια, ο ΠΑΣ Γιάννινα πήγε στο ημίχρονο με το προβάδισμα!

Πρώτος με έξι βαθμούς διαφορά

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, λοιπόν, με έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα στο πρώτο ημίχρονο, θα είχε 20 βαθμούς. Θα ήταν πρώτος και στη δεύτερη θέση θα ισοβαθμούσαν ΠΑΟΚ και Ατρόμητος με 14 βαθμούς. Έξι πίσω, δηλαδή, ενώ ο πρωτοπόρος Άρης θα ήταν στο -7 και ο συγκάτοικός του Ολυμπιακός στο -12! Με παιχνίδια λιγότερα βέβαια. Δείτε στη photo gallery τη βαθμολογία του πρώτου μέρους.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του ΠΑΣ Γιάννινα στο πρώτο ημίχρονο

ΑΓ.

Α’ ΗΜΙΧ.

ΤΕΛΙΚΟ

Απόλλων-ΠΑΣ Γιάννινα

0-2 (44’ Παμλίδης, 45+3’ Ελευθεριάδης)

1-2

ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΛ

0-0

1-2

Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα

0-2 (15’ Νάουμετς, 22’ Παντελάκης)

2-2

ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός

1-0 (5’ Παμλίδης)

1-1

Βόλος-ΠΑΣ Γιάννινα

0-1 (3’ Παμλίδης)

2-1

ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ

0-1 (16’ Ανσαριφάρντ)

0-1

Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα

0-1 (37’ Ελευθεριάδης)

0-2

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός

0-0

0-0

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα

0-1 (31’ Εραμούσπε)

2-1