ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρσέιγ – Ολυμπιακός: Το κανάλι και η ώρα του αγώνα

Μαρσέιγ – Ολυμπιακός: Το κανάλι και η ώρα του αγώνα
Intime

Μαρσέιγ – Ολυμπιακός: Τη νίκη με την οποία θα «κλειδώσει» θέση στο «Europa League» αλλά και θα συνεχίσει να ελπίζει για τη δεύτερη, ψάχνει απόψε η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές στους ομίλους του Champions League, ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην τρίτη θέση του 3ου ομίλου έχοντας 3 βαθμούς. Απόψε οι «ερυθρόλευκοι» θα τα δώσουν όλα για όλα στο «Stade de Marseille» απέναντι στην τελευταία του ομίλου Μαρσέιγ, με… φόντο μία θέση στο Europa League αλλά και την… ελπίδα.

Πηγή: uefa.com

Τόσο οι γηπεδούχοι, όσο και οι Πειραιώτες θέλουν τους τρεις βαθμούς, με τη Μαρσέιγ να είναι αυτή που «καίγεται» περισσότερο. Η γαλλική ομάδα έχει 0 βαθμούς ως τώρα και σε περίπτωση που δεν καταφέρει να πάρει έστω και βαθμό σήμερα, η πορεία της στην Ευρώπη για φέτος τελειώνει.

Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός με νίκη «κλειδώνει» αυτόματα την τρίτη θέση και παράλληλα αν χάσει η Πόρτο απόψε στην Πορτογαλία από τη Μάντσεστερ Σίτι, συνεχίζει να ελπίζει για τη δεύτερη θέση που δίνει το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση του Champions League.

Πιθανές ενδεκάδες:

Μαρσέιγ: Μανταντά, Σακάι, Άλβαρο Γκονζάλεθ, Τσαλέτα-Τσαρ, Αμαβί, Ρονζιέ, Καμαρά, Σανσόν, Παγιέ, Τοβέν, Μπενεντέτο.

Ολυμπιακός: Σα, Ραφίνια, Σισέ, Σεμέντο, Χολέμπας, Καμαρά, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Μασούρας, Ελ Αραμπί.

Το μεγάλο ματς στο «Stade de Marseille» θα ξεκινήσει στις 22:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το CosmoteSport 2 HD. Την ίδια ώρα θα ξεκινήσει και το ματς στην Πορτογαλία, ανάμεσα στην Πόρτο και την Μάντσεστερ Σίτι (CosmoteSport 3HD).

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Αυτό είναι το σχέδιο για τα Χριστούγεννα - Το όριο των ατόμων και τα SMS για... ρεβεγιόν