ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Champions League: Νέα «σφαλιάρα» στη Ρεάλ Μαδρίτης (vids)

Champions League: Νέα «σφαλιάρα» στη Ρεάλ Μαδρίτης (vids)
AP Images

Champions League: Ηχηρό χαστούκι στη Ρεάλ Μαδρίτης από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ που τη νίκησε 2-0 και την έβαλε σε μπελάδες για την πρόκριση. Σπουδαία νίκη της Σάλτσμπουργκ, επικράτησε 3-1 της Λοκομοτίβ μέσα στη Μόσχα.

Με μια μεγάλη έκπληξη ξεκίνησε η 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Αν και με την εικόνα που παρουσιάζει εσχάτως η Ρεάλ Μαδρίτης του Ζινεντίν Ζιντάν, μάλλον δεν είναι και τόσο απρόσμενο το γεγονός πως έκανε ακόμα μια τραγική εμφάνιση και ηττήθηκε 2-0 από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ στην Ουκρανία.

Η ομάδα του Λουίς Κάστρο με δυο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο έριξε στο «καναβάτσο» την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν και την έβαλε σε μπελάδες ακόμα και για την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης. Ο Ντεντίνιο άνοιξε το σκορ για τη Σαχτάρ στο 57’ της αναμέτρησης και στο 82’ ο Σόλομον έδωσε τη χαριστική βολή στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ με αυτή τη νίκη της πήγε στους 7 βαθμούς και στην ισοβαθμία υπερτερεί των Ισπανών που έχουν τους ίδιους πόντους. Στην πρώτη θέση παραμένει η Γκλάντμπαχ με 8 βαθμούς, ενώ η Ίντερ είναι στους 2 με τις δυο ομάδες να κοντράρονται αυτή την ώρα στη Γερμανία.

Μεγάλο ματς έγινε και στη Μόσχα, εκεί όπου η Λοκομοτίβ υποδέχθηκε τη Σάλτσμπουργκ με τους Αυστριακούς να κάνουν… πάρτι και να κερδίζουν 3-1. Οι φιλοξενούμενοι με αυτή τη νίκη έμειναν «ζωντανοί» στη διεκδίκηση της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League, ενώ παράλληλα έκαναν κι αποφασιστικό βήμα για την κατάληψη της 3ης θέσης έναντι των Ρώσων.

Η Σάλτσμπουργκ ήταν εντυπωσιακή από το πρώτο ημίχρονο, ανοίγοντας το σκορ στο 28’ με τον Μπερίσα ενώ ο ίδιος παίκτης στο 41’ πέτυχε και δεύτερο γκολ. Η Λοκομοτίβ στο 79’ μείωσε με το πέναλτι του Μίραντσουκ, αλλά δυο λεπτά αργότερα ο Αντεγιέμι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα για τους Αυστριακούς.

Έτσι, η Σάλτσμπουργκ πήγε στους 4 βαθμούς, αφήνοντας τελευταία με 3 τη Λοκομοτίβ, ενώ πρώτη είναι η Μπάγερν με 12 βαθμούς και δεύτερη η Ατλέτικο με 5 βαθμούς με τις δυο ομάδες να κοντράρονται αυτή την ώρα στην Ισπανία.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Οριστικό: Νέα παράταση του lockdown ανακοινώνει ο Μητσοτάκης - Τι θα πει στο διάγγελμά του