ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Champions League: Αποκαλύψεις για το διαιτητή που προκάλεσε σάλο - «Είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας»

Champions League: Αποκαλύψεις για το διαιτητή που προκάλεσε σάλο - «Είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας»

Champions League: Σάλος τις τελευταίες ώρες μετά τη ρατσιστική επίθεση απέναντι στον Πιερ Γουεμπό. Υπό την προστασία φρουρών στο ξενοδοχείο ο Σεμπάστιαν Κολτέσκου

Πρωτοφανές ήταν το περιστατικό που είδαμε στον αγώνα της Τρίτης (8/12) στο Champions League, ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και την Μπασάκσεχιρ στη Γαλλία.

Στο 17’ λεπτό της αναμέτρησης στο Παρίσι, στον πάγκο της τουρκικής ομάδας υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες για μια φάση που έγινε με τους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο τέταρτος διαιτητής, Σεμπάστιαν Κολτέσκου από τη Ρουμανία, γύρισε προς τον πάγκο των Τούρκων για να κάνει συστάσεις και μετά από αυτό ο Πιερ Γουεμπό, βοηθός προπονητή της Μπασάκσεχιρ βγήκε εκτός εαυτού!

Ο Καμερουνέζος πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, έξαλλος φώναζε «γιατί με είπες νέγρο», ενώ ο τέταρτος διαιτητής έσπευσε να του δείξει κόκκινη κάρτα και να τον αποβάλλει από τον πάγκο.

Λίγα λεπτά αργότερα, οι άνθρωποι της Μπασάκσεχιρ αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο με σύσσωμη την ομάδα με τον Μπουρούκ να φωνάζει «αυτό δεν είναι το ποδόσφαιρο».

Η UEFA μετά το τέλος του αγώνα, φοβούμενη για την ασφάλεια του Ρουμάνου διαιτητή, τον έστειλε σε ξενοδοχείο του Παρισιού, όπου εκεί τέσσερις σωματοφύλακες βρίσκονταν όλο το βράδυ, μέχρι ο Κολτέσκου να φύγει για την πατρίδα του.

«Είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας»

Την ίδια ώρα αίσθηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη του Ρουμάνου δημοσιογράφου Emanuel Rosu. Σύμφωνα με ανάρτησή του στο Twitter, ο Κολτέσκου πριν από 12 χρόνια είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα στο γάμο του, ενώ και ο υποβιβασμός του ως διαιτητή στην Ρουμανία, τον «έσπρωξε» στην αυτοκτονία.

Το περιστατικό αυτό που συνέβη το 2008, είχε απασχολήσει έντονα τότε όλη τη χώρα και οι γείτονές του ήταν εκείνοι που τον μετέπεισαν να μην πηδήξει από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας που διέμενε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η Ευρώπη μπροστά στις αποφάσεις: Θα συνεχίσει να «χαϊδεύει» τον Ερντογάν ή θα πάρει επιτέλους μέτρα;