ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Champions League: «Βροντερό» μήνυμα κατά του ρατσισμού στο Παρίσι (video+photos)

Champions League: «Βροντερό» μήνυμα κατά του ρατσισμού στο Παρίσι (video+photos)

Champions League: Οι παίκτες κι οι προπονητές της Παρί Σεν Ζερμέν, όπως κι οι διαιτητές της αναμέτρησης έστειλαν «βροντερό» μήνυμα κατά του ρατσισμού.

Ο αγώνας είχε διακοπή το βράδυ της Τρίτης (8/12) στο 13ο λεπτό, μετά την καταγγελία του μέλους του τεχνικού τιμ της τουρκικής ομάδας, Πιερ Ουεμπό για ρατσιστική επίθεση από τον Σεμπάστιαν Κολτσέσκου.

Το ματς συνεχίζεται αυτή την ώρα, έχοντας διαφορετική τετράδα διαιτητών σε σχέση με τη χθεσινή κι όλοι οι εμπλεκόμενοι φρόντισαν να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα κατά του ρατσισμού.

Συγκεκριμένα, εμφανίστηκαν με μπλουζάκια στα οποία αναγραφόταν το μήνυμα «Όχι στον ρατσισμό», ενώ γονάτισαν κατά τη διάρκεια της ανάκρουσης του ύμνου του Champions League. Είναι μια πολύ χαρακτηριστική κίνηση που βλέπουμε στην Premier League, ως ένδειξη συμπαράστασης στο κίνημα Black Lives Matter.

Το πανό των φίλων της Παρί

Το δικό τους μήνυμα κατά του ρατσισμού έστειλαν κι οι φίλοι της Παρί Σεν Ζερμέν, έστω κι αν οι ίδιοι δεν μπορούν να δώσουν το «παρών» στο γήπεδο. Στις εξέδρες του Παρκ Ντε Πρενς υπήρχε ένα πανό, μέσω του οποίου εξέφρασαν τη στήριξη τους στον Πιερ Γουεμπό.

«Στήριξη στον Γουεμπό, περήφανοι για τους παίκτες, κατά του ρατσισμού» ανέφερε χαρακτηριστικά. Επίσης, μήνυμα κατά του ρατσισμού υπάρχει και στο ένα πέταλο του γηπέδου.

psg-webbo.jpg
Το πανό στήριξης των φίλων της Παρί στον Πιέρ ΓουεμπόTwitter: @PSG_inside

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μαφιόζικη εκτέλεση στα Βριλήσσια με «άρωμα νύχτας»: Ένας νεκρός - Τι «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ