ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ράκος» ο Νεϊμάρ: «Δεν ξέρω για πόσο καιρό θα αντέξω» (photo)

«Ράκος» ο Νεϊμάρ: «Δεν ξέρω για πόσο καιρό θα αντέξω» (photo)

Ο νέος τραυματισμός του φαίνεται ότι επηρεάσει ψυχολογικά τον Νεϊμάρ, ο οποίος σε μήνυμα του στα social media εμφανίστηκε ιδιαίτερα στεναχωρημένος, για την ατυχία του αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που ακούει.

Ο Βραζιλιάνος «σταρ» τραυματίστηκε στον αγώνα κυπέλλου με την Καν και θα χάσει το πρώτο ματς της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπαρτσελόνα για τη φάση των «16» του Champions League.

Με μήνυμα του στο Instagram, ο Νεϊμάρ εξέφρασε τη λύπη του, υπογραμμίζοντας ότι δεν ξέρει για πόσο καιρό θα αντέχει όλα αυτά. Αναλυτικά...

«Η θλίψη είναι μεγάλη, ο πόνος είναι τεράστιος και το κλάμα συνεχές. Για άλλη μία φορά θα σταματήσω για λίγο να κάνω αυτό που μου αρέσει περισσότερο στη ζωή, το να παίζω ποδόσφαιρο. Μερικές φορές νιώθω άβολα λόγω του στυλ παιχνιδιού μου, επειδή ντριπλάρω και καταλήγω να με χτυπούν συνεχώς. Δεν γνωρίζω αν το πρόβλημα είμαι εγώ ή το τι κάνω στο γήπεδο. Με λυπεί πραγματικά.

Με στεναχωρεί που πρέπει να ακούω από έναν παίκτη, προπονητή, δημοσιογράφο ατάκες του τύπου ''πρέπει να τον χτυπούν'', ''πέφτει κάτω'', ''κλαίει'', ''είναι παιδί'' κτλ. Ειλικρινά με λυπεί και δεν ξέρω πόσο καιρό θα μπορώ να το αντέχω. Τα μόνο που θέλω είναι να είμαι χαρούμενος παίζοντας ποδόσφαιρο. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων: Χιόνια, θυελλώδεις άνεμοι και τσουχτερό κρύο