ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρί Σεν Ζερμέν: «Χαλί» εκατομμυρίων στον Μέσι, βαρύ πρόστιμο για καθυστέρηση πληρωμών!

Παρί Σεν Ζερμέν: «Χαλί» εκατομμυρίων στον Μέσι, βαρύ πρόστιμο για καθυστέρηση πληρωμών!

Παρί Σεν Ζερμέν: Η γαλλική ομάδα, που σκοπεύει να στρώσει «χαλί» εκατομμυρίων για τον Λιονέλ Μέσι, αναμένεται να δεχθεί «βαρύ» πρόστιμο για καθυστέρηση πληρωμών!

Τα τελευταία χρόνια ο Νασέρ Ελ-Κελαϊφί έχει δείξει ότι δεν... φοβάται να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να πάρει «σταρ» του αθλήματος στην ΠΣΖ. Μεγάλος στόχος του ερχόμενου καλοκαιριού είναι ο Λιονέλ Μέσι.

Την ίδια ώρα που οι φήμες για τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα «φουντώνουν» η DIRECCTE (Περιφερειακή Διεύθυνση Επιχειρήσεων, Ανταγωνισμού, Κατανάλωσης, Εργασίας και Απασχόλησης) ανακοίνωσε ότι στο σύλλογο της γαλλικής πρωτεύουσας επιβλήθηκε πρόστιμο 700.000 ευρώ, για καθυστερημένη πληρωμή τιμολογίων σε προμηθευτές του.

«Η Περιφερειακή Διεύθυνση Επιχειρήσεων, Ανταγωνισμού, Κατανάλωσης, Εργασίας κι Απασχόλησης (DIRECCTE) επέβαλε πρόστιμο 700.000 ευρώ στον ποδοσφαιρικό σύλλογο Παρί Σεν Ζερμέν για καθυστερήσεις στην πληρωμή τιμολογίων προς τους προμηθευτές του», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Στη συνέχεια τονίζεται ότι: «Αυτές οι καθυστερήσεις εντοπίστηκαν από τις υπηρεσίες της DIRECCTE στο πλαίσιο έρευνας που ξεκίνησε η DGCCRF (Γενική Διεύθυνση Ανταγωνισμού, Καταναλωτών και καταπολέμησης της απάτης) σχετικά με τη συμμόρφωση με τους κανόνες του Εμπορικού Κώδικα, όσον αφορά τους όρους πληρωμής. Η προαναφερθείσα κύρωση αναφέρεται σε παραβιάσεις που διαπράχθηκαν κατά τη διάρκεια περιόδου πριν από την κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία, μετά την επιδημία της Covid-19».

Σε επικοινωνία του γαλλικού πρακτορείου ειδήσεων (AFP), η διοίκηση Παρί Σεν Ζερμέν εξήγησε ότι «αμφισβήτησε αυτήν την απόφαση, αλλά η έφεση δεν είναι ανασταλτική», και πρόσθεσε: «Πρόκειται για καθυστερημένες πληρωμές που χρονολογούνται από την περίοδο 2017-2018 και ειδικότερα την περίοδο Ιανουαρίου-Ιουνίου 2018».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πλήρης επιβεβαίωση Newsbomb.gr: Νέος πενταψήφιος για ψώνια - Παράταση στις εκπτώσεις έως 31 Μαρτίου