ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Στο Κορωπί ο Γιάννης Αλαφούζος

Πιερ Ντρεοσί - Γιάννης Αλαφούζος
ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΠΑΕ έδωσε το «παρών» στην τελευταία προπόνηση της ομάδας του πριν από το ντέρμπι «αιωνίων» στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Το απόγευμα της Κυριακής (11.04) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα διεξαχθεί ένα ακόμα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους το Σάββατο, με προπόνηση στις εγκαταστάσεις της ομάδας στο «Γεώργιος Καλαφάτης» στο Κορωπί.

Εκεί, έδωσε το «παρών» και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος. Μεταξύ άλλων, ο κ. Αλαφούζος μίλησε με τον προπονητή του «τριφυλλιού», Λάζλο Μπόλονι και με άλλα στελέχη της ομάδας, ενώ χαιρέτησε και τους ποδοσφαιριστές.

Μάλιστα, παρακολούθησε όλη την προπόνηση μαζί με τον τεχνικό διευθυντή των «πράσινων», Πιερ Ντρεοσί, χωρίς ωστόσο να κάνει κάποια ομιλία προς την ομάδα.

Με 21 ποδοσφαιριστές στο Φάληρο

Το πρόγραμμα προπόνησης του Παναθηναϊκού περιλάμβανε προθέρμανση, κορόιδο, παιχνίδι, εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κουρμπέλης. Ξεχωριστό πρόγραμμα έκαναν όσοι ποδοσφαιριστές βρίσκονται εκτός αποστολής για τον αγώνα.

Οι 21 ποδοσφαιριστές που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή είναι οι Διούδης, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Καμπετσής.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: «Ζωσμένη» με 1.350 μολύνσεις η Αττική - «Πονοκέφαλος» η Θεσσαλονίκη