ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εθνική ομάδα: Αποκτά νέο σύγχρονο προπονητικό – Συγχρηματοδότηση από FIFA και UEFA

Εθνική ομάδα

Εθνική ομάδα: Το πλάνο της δημιουργίας ενός σύγχρονου προπονητικού κέντρου για τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα προχωράει και θα γίνει με σημαντική χρηματοδότηση από FIFA και UEFA.

Στο πλαίσιο του 45ου συνεδρίου της UEFA, όπου το παρών έδωσε κι πρόεδρος της ΕΠΟ, Θοδωρής Ζαγοράκης, υπήρξε συμφωνία για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες της κατασκευής ενός σύγχρονου προπονητικού κέντρου.

Σε αυτό θα στεγάζονται όλες οι εθνικές ομάδες κι εγκαταστάσεις των υπηρεσιών της ΕΠΟ. Το σχέδιο φαίνεται να προχωράει με τη FIFA και την UEFA, μάλιστα, να συμβάλουν με σημαντική χρηματοδότηση.

zagorakis.jpg
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Θοδωρής Ζαγοράκης έδωσε το παρών στο 45ο συνέδριο της UEFAepo.gr

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ

«Την αμέριστη συμπαράσταση των διεθνών ποδοσφαιρικών αρχών προς τη νέα ηγεσία της Ε.Π.Ο. έλαβε ο κ. Θεόδωρος Ζαγοράκης κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στο 45ο Συνέδριο της UEFA στο Μοντρέ της Ελβετίας.

Ο νέος πρόεδρος της Ομοσπονδίας δέχτηκε και διά ζώσης τα συγχαρητήρια του κ. Τσέφεριν και του κ. Ινφαντίνο για την πρόσφατη εκλογή του, καθώς επίσης την έμπρακτη υποστήριξη που σκοπεύει να προσφέρει σύντομα ιδίως η UEFA, με την απελευθέρωση δεσμευμένων, μέχρι πρότινος, κονδυλίων προς την Ε.Π.Ο.

Στις συναντήσεις του κ. Ζαγοράκη με τους κορυφαίους διοικητικούς παράγοντες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, συζητήθηκε επί μακρόν η αναγκαιότητα προσήλωσης και εφαρμογής των απαραίτητων μεταρρυθμίσεων που προβλέπει η Ολιστική Μελέτη που εκπονήθηκε εκ μέρους των διεθνών αρχών. Επίσης, αμοιβαία συμφωνήθηκε η έναρξη των διαδικασιών για την κατασκευή νέου, σύγχρονου, προπονητικού κέντρου για τις Εθνικές Ομάδες και εγκαταστάσεων των υπηρεσιών της Ε.Π.Ο. με σημαντική χρηματοδότηση από την FIFA και την UEFA.

Στο περιθώριο των εργασιών του 45ου Συνεδρίου της UEFA, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Θεόδωρος Ζαγοράκης είχε σειρά επαφών με υψηλόβαθμους υπηρεσιακούς παράγοντες της UEFA και με επιφανή στελέχη της διεθνούς ποδοσφαιρικής οικογένειας».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Κλείδωσε» το Πάσχα στην πόλη - Τι ώρα θα ψάλλουμε το «Χριστός Ανέστη» την Ανάσταση