ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

European Super League: Τώρα! Έκτακτη σύσκεψη των 12 – Μόνο έτσι γλιτώνουν την αποζημίωση

European Super League

European Super League: Η «κλειστή» λίγκα οδηγείται σε ναυάγιο κι οι 12 ομάδες που πρωτοστάτησαν στη δημιουργία του πραγματοποιούν αυτή την ώρα σύσκεψη.

Μπροστά σε ένα πολύ μεγάλο φιάσκο βρίσκονται σύλλογοι «κολοσσοί», οι οποίοι θέλησαν να δημιουργήσουν την European Super League. Οι αντιδράσεις των εκατομμυρίων οπαδών, κυρίως στην Αγγλία, έκανε μια μια τις ομάδες να έχουν δεύτερες σκέψεις.

Την αρχή έκανε η Τσέλσι, η οποία υπό την έντονη πίεση των οπαδών της που βρέθηκαν έξω από το Stamford Bridge, αποφάσισε την απόσυρση της. Βέβαια, στην πορεία όσοι πήγαν έξω από το γήπεδο πανηγύρισαν έντονα την αλλαγή στάσης των «μπλε».

Η κίνηση της ομάδας του Λονδίνο άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου, καθώς στη συνέχεια ακολούθησαν οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ (Γιουνάιτεντ και Σιτι) κι η Άρσεναλ, ενώ δεύτερες σκέψεις είχαν Ατλέτικο Μαδρίτης, Λίβερπουλ και Γιουβέντους, ενώ η Μπαρτσελόνα θα πραγματοποιήσει ψηφοφορία με τα μέλη της για να πάρει οριστική απόφαση.

Το διαφαινόμενο ναυάγιο οδήγησε σε παραίτηση του Αντρέα Ανιέλι από τη Γιουβέντους και του Έντ Γούντγουορντ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται έκτακτη σύσκεψη των 12 για να παρθούν αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον της «κλειστής» λίγκας. Η συνεδρίαση βρίσκεται σε εξέλιξη. Αξίζει να αναφέρουμε ότι όσες ομάδες αποφασίσουν να αποχωρήσουν, δεν θα το πράξουν με το αζημίωτο, αντιθέτως θα πρέπει να καταβάλουν μια ρήτρα που είναι ιδιαίτερα υψηλή. Ο μόνος τρόπος να μην πληρώσουν είναι αν αποφασιστεί η διάλυση της European Super League.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 3.789 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, 87 θάνατοι σε 24 ώρες, στους 847 οι διασωληνωμένοι