ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

European Super League: Θέμα χρόνου το «ναυάγιο» - Παραιτήθηκαν Ανιέλι και Γούντγουορντ

European Super League: Θέμα χρόνου το «ναυάγιο» - Παραιτήθηκαν Ανιέλι και Γούντγουορντ

European Super League: Έτοιμο να καταρρεύσει είναι το εγχείρημα της δημιουργίας κλειστής λίγκας, κάτι που φέρνει και «χιονοστιβάδα» εξελίξεων στους συλλόγους. 

Σε μεγάλο φιάσκο οδηγούνται τα σχέδια της δημιουργίας της European Super League, καθώς κι η Γιουβέντους προστέθηκε στις ομάδες που αποφάσισαν να αποσυρθούν από το συγκεκριμένο project.

Μάλιστα, η άρνηση των συλλόγων φέρνει κι αλυσιδωτές αντιδράσεις, καθώς ο Αντρέα Ανιέλι φέρεται να δήλωσε την παραίτηση του από την προεδρία της Γιουβέντους. Αντίστοιχα, το ίδιο έπραξε κι ο Έντ Γούντγουορντ, ο οποίος αποχωρεί από την πλευρά του από το τιμόνι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Για τη Μεγάλη Κυρία αποτελεί ένα μεγάλο πλήγμα καθώς η οικογένεια Ανιέλι βρίσκεται στον σύλλογο για δεκαετίες. Όπως φαίνεται όμως το «ναυάγιο» του εγχειρήματος της ESL τον έκανε να πάρει αυτή την απόφαση, κάτι που ισχύει και στην περίπτωση του ισχυρού άντρα της Γιουνάιτεντ, ο οποίος σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ ανέλαβε την ευθύνη για το φιάσκο των 12 «απόστατων». Ο Γούντγουορντ βρίσκεται από το 2005 στον σύλλογο, έχοντας τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 3.789 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, 87 θάνατοι σε 24 ώρες, στους 847 οι διασωληνωμένοι