Super League: Όλα τα γκολ κι η βαθμολογία των Play Off (videos)

Newsbomb

Super League: Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ από τους αγώνες της 9ης αγωνιστικής και τη βαθμολογία στα Play Off.

Ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 τον ΠΑΟΚ, συνδυάζοντας με τον καλύτερο τρόπο τη φιέστα τίτλου που ακολουθεί για την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος της ιστορίας του.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του ντέρμπι κόντρα στους «ασπρόμαυρους», ευτύχησε να προηγηθεί στο 32’ με το τέρμα του Γιώργου Μασούρα και στην συνέχεια δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στο «συγκρότημα» του Πάμπλο Γκαρσία.

Επίσης, το ματς αποτέλεσε και την… πρόβα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου σε δέκα μέρες, στις 22 Μαΐου, οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες στο Ολυμπιακό Στάδιο, με… φόντο το δεύτερο τρόπαιο της φετινής σεζόν.

Η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο στην Τρίπολη, προηγήθηκε με τον Ανσαριφάρντ, αλλά ο Αστέρας απάντησε και με το τελικό 1-1 διατήρησε το αήττητο στην έδρα του στα playoffs. Οι Αρκάδες δεν έχουν πανηγυρίσει νίκη στο «μίνι» πρωτάθλημα, παρ' όλα αυτά δεν άφησαν και καμία από τις άλλες πέντε ομάδες να περάσουν από την έδρα του. Μετά τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ, τον Άρη και τον Ολυμπιακό, η ομάδα του Ράσταβατς σταμάτησε και την «Ένωση»!

Ο Παναθηναϊκός είναι εκτός Ευρώπης κι ελπίζει μόνο σε αφαίρεση βαθμών του Άρη (-6 είναι η εισήγηση) για την υπόθεση του Λάσκοφ. Μετά το αποψινό 0-0 στο «Κλ. Βικελίδης», όμως, ακόμα κι αν υπάρξει αυτή η εξέλιξη, πάλι το εισιτήριο δεν είναι στα χέρια του. Ο Παναθηναϊκός με την ισοπαλία στη Θεσσαλονίκη, κόντρα στον ανώτερο Άρη, παραμένει στο -7 και θα πρέπει να νικήσει τον αδιάφορο Ολυμπιακό στη Λεωφόρο και με τη σειρά της η ομάδα του Μάντζιου να μην νικήσει στο ΟΑΚΑ την επίσης αδιάφορη ΑΕΚ.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 1-0

Τα highlights

Οι δηλώσεις των προπονητών

Πέδρο Μαρτίνς (Ολυμπιακός)

Πάμπλο Γκαρσία (ΠΑΟΚ)

Άρης - Παναθηναϊκός 0-0

Τα highlights

Οι δηλώσεις των προπονητών

Άκης Μάντζιος (Άρης)

Σωτήρης Συλαϊδόπουλος (Παναθηναϊκός)

Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ 1-1

Τα highlights

Οι δηλώσεις των προπονητών

Μίλαν Ράσταβατς (Αστέρας Τρίπολης)

Μανόλο Χιμένεθ (ΑΕΚ)

Η βαθμολογία

Η επόμενη αγωνιστική

Pre Game

Post Game

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άρση μέτρων - Σκέρτσος: Τέλος το lockdown! Πώς θα πάμε στα νησιά, το νέο ωράριο και οι μετακινήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved