ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Coppa Italia: Γιουβέντους από τα παλιά! Κυπελλούχος Ιταλίας για 14η φορά (videos)

Γιουβέντους

Ιταλία: Η Γιουβέντους λύγισε 2-1 την Αταλάντα στον τελικό και πανηγύρισε την κατάκτηση του Coppa Italia μετά από τρία χρόνια.

Σε μια εξαιρετικά δύσκολη σεζόν, όπου κινδυνεύει να μείνει εκτός Champions League, η «Μεγάλη Κυρία» πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της και κατέκτησε το τρόπαιο.

Το δεύτερο μέρος ήταν ενδεχομένως το κορυφαίο από πλευράς απόδοσης από τότε που στον πάγκο της έκατσε ο Αντρέα Πίρλο, έχοντας κορυφαίο δίδυμο τους Κιέζα, Κουλουσέφσκι.

Γενικότερα, η Γιουβέντους έδειξε να το θέλει περισσότερο και πραγματοποίησε μια άκρως πειστική εμφάνιση, όπως αυτές των προηγούμενων ετών όταν κυριαρχούσε, κόντρα στην Αταλάντα που ήθελε, αλλά όπως φάνηκε δεν μπορούσε.

Οι «μπιανκονέρι», οι οποίοι είναι η ομάδα με τα περισσότερα τρόπαια στον θεσμό, πανηγύρισαν το 14ο της ιστορίας τους, αυξάνοντας τη διαφορά από τη δεύτερη Ρόμα που έχει εννιά.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο αγώνας που έγινε στο «Mapei Stadium» διεξήχθη με την παρουσία 4.300 θεατών. Ήταν το πρώτο ματς στην Ιταλία που έγινε με κόσμο από τη στιγμή που ξέσπασε η πανδημία.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι ίσως ήταν και το τελευταίο στην καριέρα του Τζίτζι Μπουφόν, ο οποίος πανηγύρισε τον 30ο τίτλο σε συλλογικό επίπεδο και αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του.

Τα highlights

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αναστέλλονται οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις της Τουρκίας - Ράπισμα από την Ευρώπη στον Ερντογάν