ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελικός Κυπέλλου: Ο διαιτητής... κοινής αποδοχής του ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Ντάνι Μακέλι

Τελικός Κυπέλλου: Ο Ντάνι Μακέλι θα είναι ο ρέφερι που θα σφυρίξει τον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου (22/5) στο ΟΑΚΑ, έχοντας την αποδοχή τόσο του ΠΑΟΚ, όσο και του Ολυμπιακού.

Ο Ολλανδός ρέφερι θα έχει συνεργάτες στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός τους συμπατριώτες του, Χέσελ Στέεγκστρα και Γιαν ντε Φράις.

Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Δημήτρης Καραντώνης του συνδέσμου Ημαθίας, ενώ στο VAR θα βρίσκονται ο Ολλανδός, Κέβιν Μπλομ κι ο Τρύφων Πετρόπουλος του συνδέσμου Αρκαδίας. Παρατηρητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Δάλλας από την Ήπειρο.

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ επέλεξε έναν top class ρέφερι, ο οποίος πριν από λίγες εβδομάδες είχε σφυρίξει τον ημιτελικό του Champions League ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Τσέλσι. Μάλιστα, ο Άγγλος αρχιδιαιτητής είχε και τη θετική εισήγηση των δύο ομάδων, πριν καταλήξει στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Ο Μακέλι έχει σφυρίξει στη Super League τόσο τον Ολυμπιακό, σε ντέρμπι με την ΑΕΚ στις 3/1/21, όσο και τον ΠΑΟΚ κόντρα στην «Ένωση», στο περσινό ματς με την υπόθεση των δελτίων, στις 15 Ιουλίου 2020. Έπαιξε επίσης τον Ολυμπιακό στον εντός έδρας αγώνα φέτος με την Ομόνοια για τα play offs του Champions League και στο παρελθόν με τη Μπεσίκτας για το Europa League.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά ΤΩΡΑ στην Κορινθία: Εκτός ελέγχου το πύρινο μέτωπο - Εκκενώνονται οικισμοί, κάηκαν σπίτια