ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Euro 2020: Απίστευτες εικόνες από την Ουγγαρία – Χιλιάδες στους δρόμους ενόψει Πορτογαλίας

Βουδαπέστη
Εντυπωσιακές εικόνες από τους δρόμους της Βουδαπέστης πριν τον αγώνα του Euro 2020
origo.hu

Euro 2020: Στη Βουδαπέστη θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας στον οποίο θα επιτρέπεται να προσέλθουν φίλαθλοι στο 100% της χωρητικότητας του γηπέδου και οι Ούγγροι έχουν βγει ήδη στους δρόμους.

Από την αρχή της πανδημίας του κορονοϊού, ένα από τα πράγματα που έλειψε στους περισσότερους ήταν η παρουσία στο γήπεδο. Οι φίλαθλοι δεν είχαν την ευκαιρία να βρεθούν σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, όπως και σε άλλα σπορ βέβαια, με το Euro 2020 ωστόσο να δίνει αυτή τη δυνατότητα σε έναν περιορισμένο, όμως, αριθμό ανθρώπων σε κάθε γήπεδο.

Η Βουδαπέστη, ωστόσο, αποτελεί εξαίρεση καθώς όπως έγινε γίνει γνωστό θα είναι η πρώτη πόλη στην οποία θα επιτρέπεται 100% πληρότητα στο γήπεδο. Έτσι, η «Ferenc Puskas Arena» το απόγευμα της Τρίτης (15.06) θα είναι κατάμεστη για τον αγώνα της Ουγγαρίας με την Πορτογαλία, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του ΣΤ’ ομίλου της διοργάνωσης.

Οι Ούγγροι είναι κατενθουσιασμένοι για το γεγονός ότι θα μπορέσουν να στηρίξουν την εθνική τους ομάδα κόντρα στην παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο, κι από το μεσημέρι έστησαν… ποδοσφαιρική γιορτή στους δρόμους της Βουδαπέστης! Πανό, σημαίες, καπνογόνα και συνθήματα έχουν κατακλύσει την πόλη, με τις εικόνες που καταφτάνουν να είναι… μοναδικές.

Μένει να φανεί αν η στήριξη των οπαδών της, θα δώσει στην Ουγγαρία την ώθηση να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Θυμίζουμε πως οι δυο ομάδες είχαν τεθεί αντιμέτωπες και στο Euro 2016, όταν και αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3 σε ένα «χορταστικό» παιχνίδι που εν τέλει έστειλε την Πορτογαλία στην επόμενη φάση, για να φτάσει στο τέλος ως την κατάκτηση του τροπαίου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία: Πέθανε πασίγνωστη ηθοποιός σε τροχαίο – Την χτύπησε μηχανή και την εγκατέλειψε