ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Euro 2020: Η στιγμή που «πάγωσε» τον πλανήτη - «Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνη την ημέρα»

Euro 2020

Euro 2020: Ο αρχηγός της Δανίας, Σίμον Κιάερ μίλησε για την κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν στην αναμέτρηση με τη Φινλανδία.

Ο Κιάερ ήταν ο πρώτος που έτρεξε πάνω από τον συμπαίκτη του για να του δώσει τις πρώτες βοήθειες και μαζί με τους γιατρούς συνέβαλαν τα μέγιστα, ώστε ο παίκτης της Ίντερ να βγει νικητής από τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του.

Μάλιστα, ο 32άχρονος αμυντικός ήταν εκείνος που πήγε για να συμπαρασταθεί και στη γυναίκα του Έρικσεν, τις δύσκολες στιγμές μετά την κατάρρευση του. Ο ίδιος σε δηλώσεις του παραδέχθηκε ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ εκείνη την ημέρα.

Αναλυτικά όσα είπε...

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνη την ημέρα. Ο Κρίστιαν πλέον είναι καλά, είναι με την οικογένειά του και χρειάζεται λίγο χρόνο. Αντιδράσαμε όλοι μας ως ομάδα, ο καθένας όπως είναι σωστό και βάσει της προσωπικότητάς του. Μόνο περηφάνια μπορώ να αισθάνομαι για το πώς τα καταφέραμε όλα. Θέλω να βοηθώ τους γύρω μου, να κάνω τον εαυτό μου διαθέσιμο. Ως ομάδα κάναμε πολλές συζητήσεις, εστιάσαμε στα μικρά πράγματα κι επίσης στο τι συνέβη την τελευταία εβδομάδα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Πτώση αεροπλάνου στην Ηλεία – Το σχέδιο πτήσης των δύο πιλότων