ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Euro 2020: Απαγορεύτηκαν οι γιγαντοοθόνες σε Μιλάνο, Νάπολι – Φόβοι για τη μετάλλαξη «Δέλτα»

Euro 2020
AP Images

Euro 2020: Ο κίνδυνος εξάπλωσης της μετάλλαξης «Δέλτα» έκανε του υπευθύνους να μην επιτρέψουν την τοποθέτηση μεγάλων οθονών σε Μιλάνο και Νάπολι ενόψει του τελικού Ιταλία – Αγγλία.

Σε Αγγλία και Ιταλία ζουν και αναπνέουν για τον τελικό της Κυριακής (11/7) στο Wembley. Εκεί θα δώσουν το παρών 60.000 θεατές, ωστόσο λίγοι εξ αυτών θα είναι Ιταλοί.

Τα μέτρα που ισχύουν στη Μεγάλη Βρετανία είναι ιδιαίτερα αυστηρά για όσους θέλουν να πάνε στη νησί κι ως εκ τούτου το ταξίδι δεν είναι καθόλου εύκολο.

Όπως συνηθίζεται σε τόσο μεγάλα ματς, τοποθετούνται γιγαντοοθόνες και κεντρικά σημεία των μεγάλων πόλεων για να μπορέσει ο κόσμος να δει το ματς, ωστόσο στην εποχή του κορονοϊού κάτι τέτοιο είναι απαγορευτικό.

Συγκεκριμένα, τόσο στο Μιλάνο, όσο και τη Νάπολι απαγορεύτηκαν οι μεγάλες οθόνες, ενώ το ίδιο ισχύει και για άλλες πόλεις της Ιταλίας, όπως το Τορίνο, το Παλέρμο, η Βενετία, η Πάδοβα, η Τεργέστη, το Κάλιαρι και το Σάσαρι.

Αντίθετα, κανονικά θα τοποθετηθούν στη Ρώμη, την Μπολόνια και τη Φλωρεντία. Στην πρωτεύουσα θα υπάρχει όριο 2.500 ατόμων στην «Piazza del Popolo».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Επιμένει ο Αναγνωστόπουλος - «Μπήκαν σπίτι και σκότωσαν την Καρολάιν επειδή χρώσταγα»