ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε τραγική κατάσταση ο Μεντί: «Κατέρρευσε» μόλις έμαθε ότι δεν θα είναι σε VIP κελί

Μπεντζαμίν Μεντί
AP Images

Premier League: Σε τραγική ψυχολογική κατάσταση είναι ο Μπεντζαμίν Μεντί από τη στιγμή που έμαθε ότι δεν θα βρίσκεται σε VIP κελί στη φυλακή.

Ο Γάλλος αντιμετωπίζει κατηγορίες για τέσσερις βιασμούς και μια σεξουαλική παρενόχληση, με το δικαστήριο να τον κρίνει προφυλακιστέο για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Ο Μεντί θα παρουσιαστεί στο Ανώτατο Δικαστήριο στις 10 Σεπτεμβρίου, όπου θα μάθει την ετυμηγορία για τις «βαριές» κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Sun, ο 27χρονος αμυντικός πίστευε ότι θα περάσει τις επόμενες ημέρες στη VIP πτέρυγα των φυλακών, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. Συγκεκριμένα, ενημερώθηκε θα τοποθετηθεί σε εκείνη που βρίσκονται και τα υπόλοιπα άτομα που έχουν κατηγορηθεί ή καταδικαστεί για σεξουαλικά εγκλήματα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η εξέλιξη αυτή δεν άρεσε καθόλου στον παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος «κατέρρευσε» στις φυλακές. «Ξαφνιάστηκε άσχημα όταν είδε το κελί και συνειδητοποίησε με ποια άτομα θα ηταν αναγκασμένος να συναναστραφεί. Δεν ήταν χαρούμενος και ήταν μία πολύ ανεπιθύμητη εμπειρία για εκείνον», ανέφερε χαρακτηριστικά πηγή που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος για τον Νίκο Ευαγγελάτο - Πέθανε ο πατέρας του

Μπουρλά: Η Pfizer ξεκίνησε δεύτερη φάση δοκιμών για φάρμακο κατά του κορονοϊού

Υπόθεση Σεμέδο: Κατέθεσε η 16χρονη μάρτυρας - Τι είπε στην ανακρίτρια