ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Τρέλα» για τη φανέλα με το Νο7! Ρεκόρ πωλήσεων σε 24 ώρες

Cristiano Ronaldo Κριστιάνο Ρονάλντο
Twitter: @ManUtd

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η ανακοίνωση της επιστροφής του «έριξε» το επίσημο σάιτ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η είδηση ότι θα πάρει τη φανέλα με το Νο7 έφερε ρεκόρ πωλήσεων σε 24 ώρες!

Ο αγγλικός σύλλογος γνωστοποίησε ότι βρέθηκε τρόπος ώστε ο Ρονάλντο να πάρει ξανά τη φανέλα με το Νο7 που φορούσε ο Καβάνι κι έπρεπε να εξασφαλιστεί ειδική άδεια από την Premier League.

Από τη στιγμή που η Γιουνάιτεντ επισημοποίησε ότι ο «CR7» θα φοράει τον αγαπημένο του αριθμό, οι φανέλες του άρχισαν να πουλάνε σαν «τρελές» και τελικά σημειώθηκε νέο ρεκόρ στην ιστορία των «κόκκινων διαβόλων»!

Συγκεκριμένα, ο Ρονάλντο έγινε μόλις ο τέταρτος αθλητής στην ιστορία που «σπάει» το ρεκόρ συλλόγου μέσα σε 24 ώρες μετά τη γνωστοποίηση του αριθμού που θα φοράει. Οι άλλοι τρεις είναι οι Λιονέλ Μέσι (Παρί Σεν Ζερμέν), Τομ Μπρέιντι (Τάμπα Μπέι Μπακανίρς) και ΛεΜπρον Τζέιμς (Λ.Α. Λέικερς).

Να θυμίσουμε ότι το ντεμπούτο του Πορτογάλου «σταρ» με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αναμένεται να γίνει το ερχόμενο Σάββατο (11/9) στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Νιουκάστλ. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 17:00 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το CosmoteSport1HD.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μίκης Θεοδωράκης: Πλήθος κόσμου στο λαϊκό προσκύνημα του μεγάλου συνθέτη - Την Πέμπτη η κηδεία

Τρίτη δόση εμβολίου: Την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου ανοίγει η πλατφόρμα - Ποιες ομάδες του πληθυσμού αφορά

Κηδεία Mad Clip: Θλίψη, σπινιαρίσματα και εκατοντάδες θαυμαστές στο τελευταίο «αντίο» στον τράπερ