ΕΛΛΑΔΑ

Κηδεία Mad Clip: Θλίψη, σπινιαρίσματα και εκατοντάδες θαυμαστές στο τελευταίο «αντίο» στον τράπερ

Κηδεία Mad Clip: Θλίψη, σπινιαρίσματα και εκατοντάδες θαυμαστές στο τελευταίο «αντίο» στον τράπερ

Mad Clip: Με δάκρυα και στίχους από τις μεγάλες επιτυχίες του Mad Clip, οι θαυμαστές του 34χρονου τράπερ είπαν το τελευταίο «αντίο» στον αγαπημένο τους τραγουδιστή σήμερα το απόγευμα στον Ιερό Ναό της Παναγίτσας στο Παλαιό Φάληρο.

Το τελευταίο «αντίο» στον Mad Clip, είπαν στις 4.30 συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και θαυμαστές στον ιερό ναό της Παναγίτσας στο Παλαιό Φάληρο. Από νωρίς εκατοντάδες θαυμαστές του Πίτερ Αναστόπουλου, όπως ήταν το όνομά του, κατέκλυσαν τον προαύλιο χώρο του ναού, τραγουδώντας στίχους από τις μεγάλες επιτυχίες του που αγαπήθηκαν από τη νεολαία.

Η εξόδιος ακολουθία ολοκληρώθηκε στις 5 το απόγευμα. Το λευκό φέρετρο βγήκε από το ναό εν μέσω χειροκροτημάτων και τραγουδιών του αείμνηστου τράπερ, με τους θαυμαστές του να το συνοδεύουν με σπινιαρίσματα προς το κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου, όπου θα πραγματοποιηθεί η ταφή.

Δείτε όσα μετέδωσε live η ρεπόρτερ του Newsbomb.gr Ευδοκία Μύτιλη:

Όσοι ήταν συγκεντρωμένοι στην Παναγίτσα φώναζαν «Αθάνατος» και «Καλό ταξίδι».

Νωρίτερα δεκάδες νεαροί, οι οποίοι με τις μηχανές τους απέτισαν φόρο τιμής στον αγαπημένο τους τράπερ με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Οι νεαροί άρχισαν να κάνουν τετακέ και γκαζιές, ενώ από τα ηχεία αυτοκινήτων ακούγονταν οι επιτυχίες του 34χρονου τράπερ.

Να σημειωθεί πως το ραντεβού των νεαρών κλείστηκε μέσα από τα social media ενώ ήταν γνωστή η αγάπη του Mad Clip για την ταχύτητα...

Στον Ιερό Ναό βρέθηκαν η Τάμτα και ο Πάρις Κασιδόκωστας, όπως και η Ελένη Φουρέιρα, που λίγες ώρες πριν από τον θάνατο του τράπερ είχαν τραγουδήσει μαζί στο γάμο κοινών τους φίλων.

Συντετριμένος ο τράπερ και στενός φίλος του Mad Clip Light που το μοιραίο βράδυ ήταν από τους πρώτους που έφτασε στον τόπο του δυστυχήματος.

Ο παππούς του Mad Clip καταγγέλλει: Μπορεί να υπήρξε και εγκληματική ενέργεια

Στην εκπομπή «Alpha Παντού» μίλησε το πρωί της Δευτέρας ο παππούς του Mad Clip.

Ο κύριος Παναγιώτης μίλησε για τον εγγόνο του που έφυγε από τη ζωή και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο πίσω από το τροχαίο να κρύβεται εγκληματική ενέργεια.

«Πιστεύω ότι το ατύχημα δεν ήταν από λάθος του εγγόνου μου, διότι ήταν από τους καλούς οδηγούς… Ο εγγονός μου ούτε ήταν τρελός να φρενάρει, ούτε τίποτα. Ήταν οδηγός από τους λίγους. Έτρεχε στην Κύπρο σε αγώνες, ήταν από τους καλούς οδηγούς. Πως έφυγε το αυτοκίνητο; Μπορεί να υπήρξε και εγκληματική ενέργεια.

Δεύτερον όσον αφορά τον εγγόνο μου, που ανέβηκε ψηλά, ανέβηκε με τον αγώνα του και με το σπαθί του. Ο ίδιος αγωνίστηκε πολλά χρόνια για να πετύχει. Το παιδί το πονάω τόσο πολύ, γιατί του παιδιού μου το παιδί δυο φορές παιδί και εκτός αυτού μεγάλωσε μαζί μου για πολλά χρόνια, εγώ αυτός και η γιαγιά του…», είπε μεταξύ άλλων ο παππούς του Mad Clip, κύριος Παναγιώτης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αυτός είναι ο ζωγράφος που βρέθηκε κρεμασμένος στη Ραφήνα - Το 2013 είχε σκοτώσει τη μάνα του

Έρχεται αύξηση όλων των καθαρών μισθών από το 2022 - Υπολογίστε το όφελος

Μίκαελ Σουμάχερ: «Ραγδαία η βελτίωση της υγείας του» - Αποκαλύψεις από ντοκιμαντέρ του Netflix