ΕΛΛΑΔΑ

Live η κηδεία του Mad Clip: Το τελευταίο «αντίο» στον αγαπημένο τράπερ της νεολαίας

Live η κηδεία του Mad Clip: Το τελευταίο «αντίο» στον αγαπημένο τράπερ της νεολαίας

Mad Clip: Πλήθος κόσμου και θαυμαστών του Mad Clip βρίσκονται από νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας (06/09) στον ιερό ναό της Παναγίτσας στο Παλαιό Φάληρο - Παρακολουθήστε LIVE την κηδεία του 34χρονου τράπερ.

Ρεπορτάζ: Ευδοκία Μύτιλη - Αλέξανδρος Καλαφάτης

Το τελευταίο «αντίο» στον Πίτερ Αναστασόπουλο, γνωστότερο ως Mad Clip, θα πουν συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές το μεσημέρι της Δευτέρας (06/09) στον ιερό ναό της Παναγίτσας στο Παλαιό Φάληρο.

Από νωρίς δεκάδες θαυμαστές του 34χρονου τράπερ άρχισαν να μαζεύονται στην εκκλησία θέλοντας να αποτίσουν φόρο τιμής στον αγαπημένο τους τραγουδιστή που τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης (02/09) σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στη Βουλιαγμένη.

Μάλιστα, ένας 12χρονος θαυμαστής του Mad Clip, ο οποίος βρέθηκε στην εκκλησία με τον πατέρα του, μίλησε για τον τραγουδιστή, στέλνοντας παράλληλα ένα συγκινητικό μήνυμα στους νέους:

Αίσθηση προκάλεσε και μια νεαρή θαυμάστρια του Mad Clip, η οποία εμφανίστηκε κρατώντας δυο προσωπογραφίες του 34χρονου τράπερ και τις οποίες έφτιαξε η ίδια, λίγα λεπτά αφότου έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του...

Παράλληλα, όσοι δεν μπορέσουν να παραστούν στην κηδεία, θα μπορούν να την παρακολουθήσουν ζωντανά μέσα από το κανάλι του ιερού ναού στο Youtube.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αυτός είναι ο ζωγράφος που βρέθηκε κρεμασμένος στη Ραφήνα - Το 2013 είχε σκοτώσει τη μάνα του

Έρχεται αύξηση όλων των καθαρών μισθών από το 2022 - Υπολογίστε το όφελος

Μίκαελ Σουμάχερ: «Ραγδαία η βελτίωση της υγείας του» - Αποκαλύψεις από ντοκιμαντέρ του Netflix