ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Πήρε βαθμό από τον Άρη ο ΟΦΗ - Όλα τα highlights κι η βαθμολογία (videos)

Super League Σούπερ Λιγκ
Intime

Super League: Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ απ' όλους τους αγώνες της 1ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Στη «λευκή» ισοπαλία έμειναν Άρης και ΟΦΗ στο ματς που έριξε την αυλαία της πρεμιέρας στη Super League.

Οι «κίτρινοι» είχαν την κατοχή, αλλά δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν μεγάλες ευκαιρίες κι έτσι η αξιόμαχη ομάδα της Κρήτης έφυγε με έναν πολύτιμο βαθμό από τη Θεσσαλονίκη.

Μέχρι και… γάμο περιελάμβανε το pre game της αναμέτρησης. Ένα νεόνυμφο ζευγάρι αποφάσισε να επισκεφθεί το γήπεδο αμέσως μετά τον γάμο του. Μάλιστα, οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να γιορτάσουν το χαρμόσυνο γεγονός μέσα στον αγωνιστικό χώρο με κασκόλ του Άρη, αλλά και καπνογόνα.

Στις κερκίδες για να παρακολουθήσει το ματς βρίσκεται κι ο Θανάσης Προδρόμου, ο οποίος είναι γνωστός για τα «κιτρινόμαυρα» αισθήματα του.

ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Άρης - ΟΦΗ 0-0

Άρης - ΟΦΗ

Τα highlights

Οι δηλώσεις

Άκης Μάντζιος (Άρης)

Νίκος Νιόπλιας (ΟΦΗ)

Οι αγώνες της Κυριακής (12/9)

Η ΑΕΚ ξεκίνησε με νίκη το νέο πρωτάθλημα, την ώρα που τόσο ο πρωταθλητής Ολυμπιακός, όσο κι ο ΠΑΟΚ μπήκαν με «στραβοπάτημα» στη νέα σεζόν.

Την έκπληξη της πρεμιέρας έκανε δίχως αμφιβολία ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος νίκησε 1-0 τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Οι παίκτες του Ρασβάν Λουτσέσκου, παρά την υποστήριξη του κόσμου τους, αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα κόντρα στους μαχητικούς φιλοξενούμενους. Η ομάδα των Ιωαννίνων διατήρησε το «μηδέν» στην άμυνα κι εκμεταλλευόμενος το τραγικό λάθος του τερματοφύλακα Ζίβκοβιτς σκόραρε με τον Κόντε στο 86’ κι έφυγε με ένα μεγάλο «τρίποντο» από τη Θεσσαλονίκη.

«Γκέλα» με το… καλημέρα και για τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, ο οποίος έμεινε στο 0-0 με τον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης». Η ομάδα του Περιστερίου με άμυνα… μπετόν, ανάγκασε τους «ερυθρόλευκους» να μην νικήσουν σε πρεμιέρα για πρώτη φορά μετά από 11 χρόνια. Οι παίκτες του Μαρτίνς δεν ήταν αποτελεσματικοί τέσσερις ημέρες πριν υποδεχθούν την Αντβέρπ για το Europa League.

Με τρία μεταγραφικά αποκτήματα (Λε Ταλέκ, Αμραμπάτ, Τσούμπερ) της να βρίσκουν δίχτυα, η ΑΕΚ επικράτησε 3-0 του Ιωνικού και ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα. Η «Ένωση» έδειξε εξαιρετικά στοιχεία μεσοεπιθετικά, αλλά κι ορισμένες αδυναμίες κυρίως στο κέντρο της άμυνας. Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία, όμως, είναι ότι μετά τις κινήσεις που έκανε δείχνει να μην έχει καμία σχέση με την ομάδα-απογοήτευση που έμεινε εκτός Ευρώπης από τη Βελέζ. Στις εξέδρες του ΟΑΚΑ βρέθηκαν ο Νίκος Χαρδαλιάς κι ο Χρήστος Σταϊκούρας.

Ο Βόλος ήταν άκρως αποτελεσματικός στο πρώτο ημίχρονο και νίκησε 2-1 τη Λαμία, ξεκινώντας με το… δεξί τη νέα σεζόν. Οι φιλοξενούμενοι άργησαν να «ξυπνούσαν» και δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την ήττα.

ΑΕΚ - Ιωνικός 3-0

ΑΕΚ - Ιωνικός

Τα highlights

Οι δηλώσεις

Βλάνταν Μιλόγεβιτς (ΑΕΚ)

Λευτέρης Ματσούκας (Ιωνικός)

Ολυμπιακός - Ατρόμητος 0-0

Ολυμπιακός - Ατρόμητος

Τα highlights

Οι δηλώσεις

Πέδρο Μαρτίνς (Ολυμπιακός)

Άνχελ Λόπεθ (Ατρόμητος)

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 0-1

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα

Τα highlights

Οι δηλώσεις

Ραζβάν Λουτσέσκου (ΠΑΟΚ)

Ηρακλής Μεταξάς (ΠΑΣ Γιάννινα)

Βόλος - Λαμία 2-1

Βόλος - Λαμία 2-1

Τα highlights

Οι δηλώσεις

Χουλιάν Μπαρτόλο (Βόλος)

Γιώργος Μανουσάκης (Λαμία)

Οι αγώνες του Σαββάτου (11/9)

Με τον Ματέους Βιτάλ να κάνει εντυπωσιακό ντεμπούτο και τον Καρλίτος σε ρόλο «εκτελεστή», ο Παναθηναϊκός επικράτησε 4-0 του Απόλλωνα. Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το νέο πρωτάθλημα, εκμεταλλευόμενοι και την αποβολή του Φατιόν από το 54ο λεπτό. Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τις καλές στιγμές τους και φυσιολογικά έμειναν στο 0-0, παίρνοντας τον πρώτο τους βαθμό.

Παναθηναϊκός - Απόλλων Σμύρνης 4-0

Παναθηναϊκός - Απόλλων Σμύρνης

Τα highlights

Οι δηλώσεις

Ιβάν Γιοβάνοβιτς (Παναθηναϊκός)

Γιάννης Πετράκης (Απόλλων Σμύρνης)

Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης 0-0

Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης 0-0

Τα highlights

Οι δηλώσεις

Γιάννης Αναστασίου (Παναιτωλικός)

Μίλαν Ράσταβατς (Αστέρας Τρίπολης)

Δείτε ΕΔΩ αφιέρωμα του Newsbomb.gr για το φετινό πρωτάθλημα

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Υπόθεση κοκαΐνης: «Με κατέστρεψε», φώναξε η πρώην παίκτρια στο άκουσμα της προσωρινής κράτησης

Αρκαδία: 15χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Πέτρος Φιλιππίδης: Το χυδαίο μήνυμα που έστειλε σε θύμα του - Πώς του στοίχισε την αποφυλάκισή του