ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O Πελέ τραγουδάει τον ύμνο της Σάντος για το εξιτήριο από τη ΜΕΘ – Δείτε το βίντεο

O Πελέ τραγουδάει τον ύμνο της Σάντος για το εξιτήριο από τη ΜΕΘ – Δείτε το βίντεο

Τον Πελέ στο τραγούδι συνοδεύουν μουσικοί που παίζουν κιθάρα για να τον βοηθήσουν να «γυμνάσει» τις φωνητικές του χορδές

Σε πολύ καλή διάθεση φαίνεται ότι είναι ο Πελέ μετά το τέλος της τελευταίας περιπέτειας της υγείας του η οποία για μερικά 24ωρα τον οδήγησε στη ΜΕΘ νοσοκομείου του Σάο Πάολο στη Βραζιλία.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που ανήρτησε στο Instagram η κόρη του Πελέ, ο 80χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ακούγεται να τραγουδάει τον ύμνο της Σάντος όντας χαρούμενος για το εξιτήριό του από τη ΜΕΘ.

Τον Πελέστο τραγούδι συνοδεύουν μουσικοί που παίζουν κιθάρα για να τον βοηθήσουν να «γυμνάσει» τις φωνητικές του χορδές στο πλαίσιο της αποκατάστασής του.

«Ζητήσατε περισσότερα. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό» έγραψε στη λεζάντα του βίντεο η κόρη του Πελέ η οποία όλο το τελευταίο διάστημα ενημέρωνε με συχνές αναρτήσεις για την πορεία της υγείας του διάσημου ποδοσφαιριστή ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση όγκου από το παχύ έντερο στο νοσοκομείο Alberto Enstein στο Σάο Πάολο στη Βραζιλία.

Ο Πελέ χρειάστηκε να νοσηλευτεί στη ΜΕΘ τρεις ημέρες μετά τη χειρουργική επέμβαση καθώς εμφάνισε προβλήματα στην αναπνοή του με τα βίντεο, πάντως, που δημοσίευσε η κόρη του να δείχνουν τη θετική αντίδραση στη θεραπεία στην οποία υποβλήθηκε κάνοντας, μεταξύ άλλων, και «ποδήλατο» με τα χέρια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Κουτσούμπας στο Newsbomb.gr και την Ολγα Τρέμη: «Θα έχουμε πρόωρες εκλογές»

Ρόδος: Σήμερα η κηδεία της άτυχης Δώρας – Ο 40χρονος την παρακολουθούσε μια ημέρα πριν τη δολοφονία

Υπόθεση Γκάμπι Πετίτο: Ραγδαίες εξελίξεις – Ένταλμα σύλληψης για τον σύντροφό της από το FBI