ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πελέ: Το πρώτο βίντεο μετά την επέμβαση του - «Σήμερα ήταν δύο βήματα μπροστά!» (video)

Πελέ
IG: iamkelynascimento

Πελέ: Θετικά μηνύματα για τον Βραζιλιάνο θρύλο της μπάλας, με την κόρη του να δημοσιεύει και το πρώτο βίντεο μετά την επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε.

Ο Πελέ συνεχίζει να αναρρώνει από τη χειρουργική επέμβαση στο παχύ έντερο, με την Κέλι Νασιμέντο να «ανεβάζει» στο Instagram ένα βίντεο, την ώρα που χαμογελαστός κάνει φυσιοθεραπεία στο νοσοκομείο στο Σάο Πάολο.

Το «μαύρο διαμάντι» υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου στις 4 Σεπτεμβρίου και βρέθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο Albert Einstein. Τον παρακολουθούν δύο φυσιοθεραπευτές, με έναν εξ αυτών να είναι η κόρη του. «Σήμερα ήταν δύο βήματα μπροστά!», έγραψε η Κέλι, σε σχέση με προηγούμενη ανάρτηση που προειδοποιούσε τους θαυμαστές ότι η ανάρρωση του πατέρα της ήταν συχνά δύο βήματα μπροστά κι ένα βήμα πίσω.

Χθες τα ξημερώματα μετά από «αναπνευστική αστάθεια» οδηγήθηκε σε εισαγωγή σε μονάδα εντατικής θεραπείας ως «προληπτικό μέτρο», όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του το νοσοκομείο. Στη συνέχεια, αφού η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε, μεταφέρθηκε σε μονάδα ημι-εντατικής φροντίδας.

Ο Πελέ υπέφερε από προβλήματα στο ισχίο εδώ και χρόνια και δεν μπορεί να περπατήσει χωρίς βοήθεια. Οι δημόσιες εμφανίσεις του είχαν ήδη μειωθεί πριν από την πανδημία κι έκτοτε έχει κάνει λίγες εξόδους έξω από το σπίτι του κοντά στο Σάντος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Τα τελευταία νέα της υγείας του 6χρονου - Πώς έγινε το τρομακτικό ατύχημα με τα καρτ

Ηλεκτρονικές απάτες: Προσοχή! Σκαρφίστηκαν νέο κόλπο - Μην απαντήσετε ποτέ σε αυτό το μήνυμα

Κορονοϊός: Προχωρούν οι δοκιμές για ρινικό εμβόλιο – Θετικά τα πρώτα αποτελέσματα