ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πελέ: Έκανε επέμβαση για την αφαίρεση όγκου – Το μήνυμα του από το νοσοκομείο (photo)

Pele Πελε
AP Images

Πελέ: Ο Βραζιλιάνος θρύλος της μπάλας έκανε γνωστό το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι ο Πελέ βρίσκεται εδώ κι έξι ημέρες στο νοσοκομείο «Άλμπερτ Αϊνστάιν» του Σάο Πάολο, χωρίς όμως να δοθούν λεπτομέρειες για το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί.

Ο επιχειρηματικός διευθυντής του Βραζιλιάνου, Ζόε Φράγκα, ήταν καθησυχαστικός υπογραμμίζοντας ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, καθώς έκανε μόνο λεπτομερείς εξετάσεις ρουτίνας.

Τελικά, ο Πελέ αποφάσισε με ποστάρισμα του στα social media να αποκαλύψει το θέμα που τον κρατά στο νοσοκομείο τις τελευταίες ημέρες. Όπως γνωστοποίησε υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αφαίρεση ύποπτου όγκου στο παχύ έντερο.

Αναλυτικά όσα έγραψε στην ανάρτηση του...

«Φίλοι μου, σας ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματά σας. Ευχαριστώ τον Θεό που αισθάνομαι καλά και που επέτρεψαν στους δρ. Φάμπιο και δρ. Μιγκέλ να φροντίσουν την υγεία μου. Την περασμένη Κυριακή υποβλήθηκα σε επέμβαση για την αφαίρεση ύποπτου όγκου στο παχύ έντερο. Ο όγκος αναγνωρίστηκε κατά τη διάρκεια των εξετάσεων που είχα αναφέρει την περασμένη εβδομάδα.

Ευτυχώς, είμαι συνηθισμένος να πανηγυρίζω μεγάλες νίκες στο πλάι σας. Θα αντιμετωπίσω την αναμέτρηση με χαμόγελο στο πρόσωπο, αισιοδοξία και χαρά που ζω περιτριγυρισμένος από την αγάπη της οικογένειας και των φίλων μου».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μίκης Θεοδωράκης: Πλήθος κόσμου στο λαϊκό προσκύνημα του μεγάλου συνθέτη - Την Πέμπτη η κηδεία

Τρίτη δόση εμβολίου: Την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου ανοίγει η πλατφόρμα - Ποιες ομάδες του πληθυσμού αφορά

Κηδεία Mad Clip: Θλίψη, σπινιαρίσματα και εκατοντάδες θαυμαστές στο τελευταίο «αντίο» στον τράπερ