ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πελέ: Στο νοσοκομείο ο Βραζιλιάνος θρύλος – Άγνωστο το πρόβλημα υγείας του

Pele Πελε
AP Images

Πελέ: Στο νοσοκομείο βρίσκεται εδώ και έξι ημέρες ο Βραζιλιάνος θρύλος της μπάλας, χωρίς να έχει γίνει γνωστό ποιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Όπως είναι φυσικό η είδηση ότι νοσηλεύεται στο «Άλμπερτ Αϊνστάιν» του Σάο Πάολο προκάλεσε ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του.

Ο επιχειρηματικός διευθυντής του Πελέ, Ζόε Φράγκα, πάντως, ήταν καθησυχαστικός υπογραμμίζοντας ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Globo», ο «μάγος» της μπάλας υποβλήθηκε σε λεπτομερείς εξετάσεις ρουτίνας. «Πλήρεις εξετάσεις, σαρώσεις, κολονοσκόπηση, εξετάσεις αίματος κ.α.» έγραψε ο Φράγκα σε μήνυμα του για να προσθέσει: «Δεν τα κάνει όλα σε μια μέρα».

Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγες ημέρες ο Πελέ είχε διαψεύσει τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι είχε λιποθυμήσει. «Παιδιά, δεν λιποθύμησα και είμαι πολύ καλά στην υγεία μου. Πήγα για τις συνήθεις εξετάσεις μου, τις οποίες δεν μπορούσα να κάνω πριν, λόγω της πανδημίας. Ενημερώστε τους ότι δεν θα παίξω την επόμενη Κυριακή!», είχε τονίσει σε μήνυμα του στο Instagram, το οποίο συνόδευσε με μια χαμογελαστή φωτογραφία του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αυτός είναι ο ζωγράφος που βρέθηκε κρεμασμένος στη Ραφήνα - Το 2013 είχε σκοτώσει τη μάνα του

Έρχεται αύξηση όλων των καθαρών μισθών από το 2022 - Υπολογίστε το όφελος

Μίκαελ Σουμάχερ: «Ραγδαία η βελτίωση της υγείας του» - Αποκαλύψεις από ντοκιμαντέρ του Netflix