ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εθνική ομάδα: Οι δοκιμές του Φαντ Σχιπ – Η πιθανή ενδεκάδα με Γεωργία

Εθνική ομάδα
Intime

Εθνική ομάδα: Ο Τζον Φαντ Σχιπ φαίνεται ότι έχει αποφασίσει σε μεγάλο βαθμό το πως θα παρατάξει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην αναμέτρηση με τη Γεωργία.

Στην προπόνηση της Παρασκευής (8/10) που έγινε στο Μπατούμι, ο Τζον Φαντ Σχιπ διατήρησε το 3-4-1-2, δείχνοντας ότι έχει αποφασίσει να παρατάξει την Εθνική με τρεις κεντρικούς αμυντικούς.

Το προβάδισμα για να καλύψουν τις συγκεκριμένες θέσεις έχουν οι Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος και Τζαβέλλας. Ουσιαστικά το μοναδικό ερωτηματικό φαίνεται να είναι ο παίκτης που θα πλαισιώσει τον Παυλίδη στην επίθεση, με τον Ολλανδό τεχνικό να δοκιμάζει τόσο τον Μασούρα, όσο και τον Πέλκα. Υπάρχει φυσικά κι ο Δουβίκας, ο οποίος πάντως αναμένεται να μείνει στον πάγκο.

Με αυτά τα δεδομένα η πιθανή ενδεκάδα αναμένεται να είναι η εξής: Βλαχοδήμος - Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Τζαβέλλας - Ανδρούτσος, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Σιώπης και Μπακασέτας – Παυλίδης, Μασούρας ή Πέλκας.

Στη συνέντευξη Τύπου που έγινε πριν από την προπόνηση ο Φαντ Σχιπ εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την προετοιμασία της «γαλανόλευκης» και σίγουρος ότι αν οι διεθνείς ακολουθήσουν πιστά το πλάνο θα φύγουν με το «διπλό» από τη Γεωργία.

Στο μεταξύ, μόλις μερικά μέτρα από το ξενοδοχείο, στο οποίο βρίσκονται τα μέλη της Εθνικής, μια παλιά πολυκατοικία κατέρρευσε, προκαλώντας όπως είναι φυσικό ανησυχία, καθώς υπήρχαν αναφορές ότι υπάρχουν άνθρωποι (ανάμεσα τους και παιδιά) που έχουν εγκλωβιστεί στα συντρίμμια.

Η ώρα και το κανάλι

Το ματς Γεωργία – Ελλάδα είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο στις 19:00 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση τόσο από το CosmoteSport1HD, όσο κι από το Open TV. Επίσης, μπορείτε να δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ, λίγο μετά την επίτευξη τους, στο LIVE του Newsbomb.gr.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Πολύζου: Συγκλονίζει η μαραθωνοδρόμος - «Με βίαζε ο πατέρας μου από τα 11»

Δημιουργεί κλίμα η Τουρκία: Ξαναβγάζει το Oruc Reis στην Ανατολική Μεσόγειο

Κώστας Μπακογιάννης: «Ήμουν βαριά δυσλεκτικός, στην απελπισία της η μάνα μου…»