ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Πήρε το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ, μόνος πρώτος ο Ολυμπιακός – Τα highlights κι η βαθμολογία

Super League Σούπερ Λιγκ
Intime

Super League: Δείτε highlights, δηλώσεις από τους αγώνες της 9ης αγωνιστικής και τη βαθμολογία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, καθώς πέρασε με 3-1 από τη Λεωφόρο!

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου κατάφερε να αποδράσει με ένα πολύτιμο «τρίποντο», το οποίο την κρατά κοντά στην κορυφή. Το «τριφύλλι», από την άλλη, ήταν μαχητικό, κατάφερε να ισοφαρίσει, αλλά στο τέλος δεν μπόρεσε να αποφύγει την πρώτη εντός έδρας ήττα του στη σεζόν. Οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν χαρακτήρα και ποιότητα μετά την ισοφάριση και με πρωταγωνιστή τον Γιασμίν Κούρτιτς, βρήκαν απαντήσεις στα τελευταία λεπτά.

Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει και πάλι ο Ολυμπιακός, ο οποίος πήρε «επαγγελματική» νίκη (1-0) κόντρα στον Ιωνικό και ξέφυγε στο +3 από την ΑΕΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» εκμεταλλεύτηκαν τη «γκέλα» της «Ένωσης» και πηγαίνουν με… αέρα στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής στο ΟΑΚΑ. Αυτό, φυσικά, θα διεξαχθεί σε δύο εβδομάδες, καθώς ακολουθεί η διακοπή για τα ματς της Εθνικής για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο η κατάσταση ξέφυγε τόσο εκτός, όσο κι εντός αγωνιστικού χώρου! Ο διαιτητής, Δημήτρης Καραντώνης σταμάτησε το παιχνίδι στο 11ο λεπτό, λόγω της εκτεταμένης χρήσης δακρυγόνων που έγινε έξω από το γήπεδο κι έκανε αποπνικτική κατάσταση. Η ένταση μεταφέρθηκε και στον αγωνιστικό χώρο με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να έρχονται στα χέρια.

Το ματς διακόπηκε για σχεδόν μια ώρα και συνεχίστηκε από το 22ο λεπτό και με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκαν οι Γκρίλο και Μπερτόγλιο, όπως κι ο Μπαριέντος, ο οποίος όμως ήταν αναπληρωματικός. Μετά τον χαμό, είδαμε ένα εξαιρετικό ματς, στο οποίο αναδείχθηκε νικητής ο Άρη, ο οποίος λύγισε 2-1 τον Βόλος κι επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα.

Η Λαμία πέτυχε μια σπουδαία νίκη στην Τρίπολη, κερδίζοντας 1-0 τον προβληματικό Αστέρας και απομακρύνθηκε από τις τελευταίες δύο θέσεις. Οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν το δεύτερο «τρίποντο» τους στη σεζόν, εκμεταλλευόμενοι ένα αυτογκόλ, αλλά και την έλλειψη «καθαρού» μυαλού των Αρκάδων. Η απουσία του Μπαράλες ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής για την ομάδα του Ράσταβατς, η οποία είδε το αήττητο σερί της να λαμβάνει τέλος.

Οι αγώνες του Σαββάτου

Στην κορυφή της βαθμολογίας ανέβηκε η ΑΕΚ, αλλά δεν είναι μόνη της, καθώς είχε την πρώτη της απώλεια με τον Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο της. Οι «κιτρινόμαυροι», οι οποίοι ισοβαθμούν με τον Ολυμπιακό, ήρθαν ισόπαλοι 2-2, με τον μαχητικό Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος έβγαλε αντίδραση μετά τον αποκλεισμό από την Κηφισιά στο Κύπελλο Ελλάδα, παίρνοντας έναν πολύτιμο βαθμό.

Η «Ένωση» ήταν κυρίαρχη στο πρώτο μέρος και προηγήθηκε νωρίς, αλλά η «Ελαφρά Ταξιαρχία» άντεξε και λίγο πριν την ανάπαυλα βρήκε γκολ ισοφάρισης. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή, με την ΑΕΚ να έχει από την πλευρά της δοκάρι πριν το 2-1. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν γκολ ισοφάρισης και πίεσαν για το τρίτο που θα τους έδινε το «τρίποντο», ωστόσο δεν μπόρεσαν να το βρουν.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κι ο ΟΦΗ πέτυχαν σημαντικές νίκες που τους έφεραν, έστω και προσωρινά, στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος. Η ομάδα των Ιωαννίνων επικράτησε 3-0 του Παναιτωλικού, ο οποίος παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία. Στον πάτο της βρίσκεται ο Ατρόμητος, ο οποίος εξακολουθεί να είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει πανηγυρίσει ακόμα νίκη, καθώς δεν τα κατάφερε ούτε στην Κρήτη. Ο ΟΦΗ επικράτησε 2-0, εκμεταλλευόμενος το εκρηκτικό του ξεκίνημα και το παιδικό λάθος των φιλοξενούμενων στο πρώτο γκολ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ, ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΙ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 9ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΑ HIGHLIGHTS

Κυριακή (7/11)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ 1-0

Super League
Ο σκόρερ και τα στοιχεία του Ολυμπιακός - Ιωνικόςslgr.gr

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΟΚ 1-3

Super League
Οι σκόρερ και τα στοιχεία του Παναθηναϊκος - ΠΑΟΚslgr.gr

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ιβάν Γιοβάνοβιτς (Παναθηναϊκός)

Ραζβάν Λουτσέσκου (ΠΑΟΚ)

ΒΟΛΟΣ - ΑΡΗΣ 1-2

Super League
Οι σκόρερ και τα στοιχεία του Βόλος - Άρηςslgr.gr

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Κώστας Μπράτσος (Βόλος)

Άκης Μάντζιος (Άρης)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΛΑΜΙΑ 0-1

Super League
Ο σκόρερ και τα στοιχεία του Αστέρας Τρίπολης - Λαμίαslgr.gr

Σάββατο (6/11)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΕΚ 2-2

Super League
Οι σκόρερ και τα στοιχεία του Απόλλων - ΑΕΚslgr.gr

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τζανλούκα Φέστα (Απόλλων Σμύρνης)

Αργύρης Γιαννίκης (ΑΕΚ)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 3-0

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός
Οι σκόρερ και τα στοιχεία του ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικόςslgr.gr

ΟΦΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-0

ΟΦΗ - Ατρόμητος
Οι σκόρερ και τα στοιχεία του ΟΦΗ - Ατρόμητοςslgr.gr

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Νίκος Νιόπλιας (ΟΦΗ)

Παναγιώτης Γκουτσίδης (βοηθός Γιώργου Παράσχου - Ατρόμητος)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.