ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ιταλία: Στη φυλακή ο Φαμπρίτσιο Μίκολι – Ποινή 3,5 ετών για εκβιασμό στον πρώην διεθνή επιθετικό

Φαμπρίτσιο Μίκολι
AP Images

Ιταλία: Πίσω από τα σίδερα της φυλακής θα βρεθεί ο άλλοτε διεθνής επιθετικός, Φαμπρίτσιο Μίκολι, ο οποίος καταδικάστηκε σε 3,5 χρόνια φυλάκιση για εκβιασμό.

Ο «βραχύσωμος» στράικερ (μόλις 1μ68) είδε την έφεση του να απορρίπτεται, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να εκτίσει την ποινή που του επιβλήθηκε.

Ο Μίκολι ήταν ένας από τους πιο σταθερούς Ιταλούς επιθετικούς, παίζοντας στο υψηλότερο επίπεδο με τη Γιουβέντους, τη Φιορεντίνα, την Παλέρμο και την Μπενφίκα. Μέτρησε συνολικά 597 συμμετοχές με 221 γκολ και 77 ασίστ.

Σταμάτησε την καριέρα του πριν από περίπου έξι χρόνια σε ηλικία 35 ετών. Έκτοτε είχε θέματα με την αστυνομία, με αποτέλεσμα να φτάσει μέχρι τις φυλακές. Ο Μίκολι παραδέχθηκε ότι ζήτησε βοήθεια από την ιταλική μαφία για να πάρει τα χρήματα που είχε δανείσει στον φυσιοθεραπευτή της Παλέρμο, Τζόρτζιο Γκασπαρίνι, ο οποίος ήθελε να αγοράσει ένα νυχτερινό κέντρο.

Κάπως έτσι ο Μίκολι καταδικάστηκε σε φυλάκιση για εκβιασμό, σε μια υπόθεση που ξεκίνησε το 2017 κι ολοκληρώνεται σήμερα (24/11) στο εφετείο, με τον Ιταλό πρώην ποδοσφαιριστή να παίρνει τον δρόμο για τη φυλακή.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καλύβια: Ιερέας διατηρούσε στο σπίτι του παράνομο νεκροταφείο βρεφών

Πού το πάει ο Ερντογάν;

Φοβερό! Η σωσίας της Έλενας Παπαρίζου που έγινε viral (photos+video)