ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Κανονικά την Κυριακή (5/12) τα ΑΕΚ – Παναθηναϊκός και Ιωνικός – ΠΑΟΚ

AEK Παναθηναϊκός
Intime

Super League: Τόσο η λίγκα, όσο κι οι ομάδες έχουν λάβει προφορικές διαβεβαιώσεις ότι δεν τίθεται πλέον θέμα αναβολής στα ματς ΑΕΚ – Παναθηναϊκός και Ιωνικός ΠΑΟΚ.

Το πρωί της Τετάρτης (1/12), η ΕΛ.ΑΣ. ζήτησε την αναβολή των δύο αναμετρήσεων της Κυριακής (5/12), επικαλούμενη αδυναμία να ανταποκριθεί στην επαρκή αστυνόμευση υπό τον φόβο επεισοδίων.

Οι λόγοι ήταν δύο… Η επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσμου, αλλά κι η συμπλήρωση 13 ετών από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Η Super League απέστειλε απάντηση τόσο στην Ελληνική Αστυνομία, όσο και στον Υγυπουργό, Λευτέρη Αυγενάκη, υπογραμμίζοντας την εναντίωσή της στο συγκεκριμένο αίτημα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας υπήρξε ένας μαραθώνιος διαβουλεύσεων ανάμεσα στην Αστυνομία, την Κυβέρνηση, τη Λίγκα και τις ομάδες. Τελικά, σήμερα το πρωί (2/12), από την πλευρά του Υφυπουργείου υπήρξε σχετική ενημέρωση τόσο προς τη Super League, όσο και προς τις ομάδες ότι δεν θα δοθεί συνέχεια στο αίτημα της Αστυνομίας για αναβολή των δύο αγώνων.

Οι πιέσεις που άσκησαν τόσο η Λίγκα, όσο κι οι ομάδες είχαν αποτέλεσμα κι ενώ το βράδυ της Τετάρτης (1/12) είχαν πέσει στο τραπέζι όλα τα σενάρια σε ενδεχόμενη αναβολή. Είναι χαρακτηριστικό ότι η ΑΕΚ είχε προτείνει ο αγώνας σε περίπτωση που δεν γινόταν την Κυριακή, να πραγματοποιηθεί την Τρίτη (7/12), ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έβρισκε σύμφωνο τον Παναθηναϊκό.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ προς τον κόσμο της

Μετά από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, οι άνθρωποι της ΑΕΚ συνεχίζουν τον προγραμματισμό για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, οι «κιτρινόμαυροι» με ανάρτησή τους στα social media έδωσαν οδηγίες στους φιλάθλους που θα δώσουν το «παρών» στο ΟΑΚΑ. Το πρωτόκολλο, άλλωστε, έχει αυστηροποιηθεί λόγω της αύξησης των κρουσμάτων κι ως εκ τούτου επιθυμία της ΠΑΕ είναι να μην δοθεί το παραμικρό δικαίωμα, όπως συνέβη στα προηγούμενα ματς με Άρη και Ολυμπιακό.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μετάλλαξη Όμικρον: Έλληνας από τη Νότια Αφρική το πρώτο κρούσμα – Εντοπίστηκε στην Κρήτη

Εμβόλια Moderna και Pfizer: Ποιο είναι αποτελεσματικότερο – Τι δείχνει νέα έρευνα

Γιάννα Αγγελοπούλου: Έχω κάνει τα πάντα εκτός από λίφτινγκ, αυτό έχω πάντα στην τσάντα μου