ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Ξεκινούν οι εμβολιασμοί των ποδοσφαιριστών με την αναμνηστική δόση

Super League: Ξεκινούν οι εμβολιασμοί των ποδοσφαιριστών με την αναμνηστική δόση

Super League: Από την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει η διαδικασία εμβολιασμού των ποδοσφαιριστών με την αναμνηστική δόση.

Οι παίκτες των ομάδων της Super League θα κάνουν το προσεχές διάστημα την αναμνηστική δόση, η οποία δεν θα είναι απαραίτητα η τρίτη. Ο λόγος είναι φυσικά ότι ορισμένοι έχουν κάνει το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson.

Όπως και να έχει ήταν κάτι που οι περισσότεροι σύλλογοι έχουν προγραμματίσει εδώ και καιρό και δεν έχει άμεση σχέση με την αύξηση των κρουσμάτων.

Η διαδικασία αναμένεται να ξεκινήσει μετά τους αγώνες της 12ης αγωνιστικής, τα οποία διεξάγονται αυτό το Σαββατοκύριακο. Ενδεχομένως, ακόμα κι από τη Δευτέρα (6/12) είναι πολύ πιθανό ορισμένες ομάδες να ξεκινήσουν τον εμβολιασμό των ποδοσφαιριστών.

Θετικός στον κορονοϊό ο Ανσαριφάρντ

Νοκ άουτ από το ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός κι όχι μόνο τέθηκε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Στα σημερινά καθιερωμένα τεστ που γίνονται πριν από κάθε ματς, προέκυψε ότι ο Ιρανός επιθετικός της «Ένωσης» νόσησε από τον ιό. Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα υπόλοιπα τεστ ήταν αρνητικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΕΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ 12ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τρίτη δόση: Τρεις μήνες μετά τη χορήγηση της δεύτερης δόσης του εμβολίου για όλους τους ενήλικες

Επίσκεψη Πάπα: Απαγόρευση συγκεντρώσεων από την ΕΛ.ΑΣ. – Όλα τα μέτρα

ΕΟΚ: Έστειλε εξώδικο στον Δημήτρη Καρβέλα που «έσβησε» από καρκίνο, γιατί δεν πήγαινε στο γραφείο