ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Τα βλέμματα στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός - Το πρόγραμμα κι οι μεταδόσεις της αγωνιστικής

Super League Σούπερ Λιγκ
Intime

Super League: Το ντέρμπι της Αθήνας, AEK - Παναθηναϊκός ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Το μεγάλο ντέρμπι της Αθήνας, μεταξύ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, είναι αυτό που τραβάει τα περισσότερα βλέμματα από τα ματς του Σαββατοκύριακου στη Super League.

Οι «κιτρινόμαυροι», οι οποίοι προέρχονται από το μεγάλο «διπλό» επί του ΠΑΣ και τη νίκη επί της Κηφισιάς στο Κύπελλο, θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν στο κυνήγι του πρωτοπόρου Ολυμπιακού. Από την άλλη, το «τριφύλλι» μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και θέλει να επεκτείνει το σερί του, πλησιάζοντας στις πρώτες θέσεις.

Επικίνδυνη έξοδος για τον Ολυμπιακό, ο οποίος δοκιμάζεται στην Κρήτη, κόντρα στον ΟΦΗ, ο οποίος δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι προέρχονται από την πρώτη εντός συνόρων ήττα του, θα έχουν το μυαλό τους και στο ματς της Πέμπτης (9/12) με την Αντβέρπ για το Europa League.

Κρίσιμο ευρωπαϊκό ματς έχει κι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος παίζει τα... ρέστα του στο Conference League κόντρα στη Λίνκολν. Προέχει, όμως, ο αγώνας με τον Ιωνικό στη Νεάπολη, όπου το «διπλό» αποτελεί μονόδρομος, σε μια δύσκολη περίοδο για εκείνον. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά», μετράει τρία σερί ματς χωρίς νίκη (σε πρωτάθλημα και Κύπελλο).

Ντέρμπι για τη μάχη της παραμονής γίνεται στο Περιστέρι, όπου ο ουραγός Ατρόμητος υποδέχεται τον προτελευταίο Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ την ο ΝΠΣ Βόλος αναζητά την επιστροφή στις νίκες υποδεχόμενος τον Παναιτωλικό.

Οι φορμαρισμένοι Άρης και Αστέρας Τρίπολης υπόσχονται γκολ και θέαμα στη Θεσσαλονίκη ενώ διαφορετικούς στόχους έχουν Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα, οι οποίοι κοντράρονται στο ματς που ρίχνει την αυλαία της αγωνιστικής.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ, ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΙ ΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ 12ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΗ SUPER LEAGUE

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τρίτη δόση: Τρεις μήνες μετά τη χορήγηση της δεύτερης δόσης του εμβολίου για όλους τους ενήλικες

Επίσκεψη Πάπα: Απαγόρευση συγκεντρώσεων από την ΕΛ.ΑΣ. – Όλα τα μέτρα

ΕΟΚ: Έστειλε εξώδικο στον Δημήτρη Καρβέλα που «έσβησε» από καρκίνο, γιατί δεν πήγαινε στο γραφείο