ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: «Κόλλησε» στη βροχή η ΑΕΚ, εύκολα ο Παναθηναϊκός – Τα highlights κι η βαθμολογία (vid)

Super League
Intime

Super League: Δείτε highlights, δηλώσεις από τους αγώνες της 13ης αγωνιστικής και τη βαθμολογία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η κακοκαιρία που πλήττει όλη τη χώρα, «χτύπησε» και την Τρίπολη, με αποτέλεσμα να κάνει δύσκολη τη ζωή των ποδοσφαιριστών του Αστέρας και της ΑΕΚ, μένοντας στο 0-0.

Οι «κιτρινόμαυροι» αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα και δεν μπόρεσαν να απειλήσουν τους μαχητικούς γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν τις στιγμές τους για να «κλέψουν» το ματς. Κερδισμένος, φυσικά, από τη «λευκή» ισοπαλία βρήκε ο Ολυμπιακός, ο οποίος αν νικήσει τον Άρη την Κυριακή (12/12), θα βρεθεί στο +8.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η «Ένωση», στο ημίχρονο του αγώνα, κατέθεσε επίσημο αίτημα αναβολής στον διαιτητή Καραντώνη, λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Ο ρέφερι ως ο μόνος αρμόδιος, αποφάσισε τη συνέχιση του ματς.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος κι επικράτησε εύκολα με 2-0 του Ατρομήτου, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα, μετά την ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Οι «πράσινοι» έβγαλαν αντίδραση και δεν άφησαν πολλά περιθώρια στην ομάδα του Περιστερίου, η οποία ήταν ακίνδυνη μπροστά. Ο Αϊτόρ ήταν καθοριστικός, ο Καρλίτος με το ένατο τέρμα του άνοιξε τον δρόμο κι ο Παλάσιος «σφράγισε» το «τρίποντο».

Μολονότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, ο ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε μεγάλη ανατροπή κόντρα στον Βόλο, παίρνοντας το «τρίποντο» με 3-2. Η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά συνεχίζει να εντυπωσιάζει, έχοντας εδραιωθεί πλέον στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Την ίδια ώρα, οι φιλοξενούμενοι γνώρισαν την έκτη συνεχόμενη ήττα.

Τρομερό ματς έγινε στο Αγρίνιο, με τον Παναιτωλικό να προηγείται 2-0, αλλά τον Ιωνικό να επιστρέφει και να φεύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2). Μάλιστα, η ομάδα της Νεάπολης το έπραξε, παίζοντας με παίκτη λιγότερο, ενώ είχε έντονα παράπονα για το πρώτο γκολ των γηπεδούχων.

Οι αγώνες της Κυριακής στη Super League

Μετά τις προκρίσεις τους στην Ευρώπη, οι «ερυθρόλευκοι» κι ο «Δικέφαλος του Βορρά» στρέφουν την προσοχή τους στις ενός συνόρων υποχρεώσεις τους. Τόσο ο Ολυμπιακός, όσο κι ο ΠΑΟΚ παίζουν εντός έδρας. Οι πρωταθλητές, μετά την ήττα από την Αντβέρπ στο Βέλγιο, υποδέχονται τον «ανεβασμένο», Άρη, ενώ η ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία έκανε το καθήκον της κόντρα στη Λίνκολν, φιλοξενεί τη Λαμία που δεν είναι στα… καλύτερα της.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ, ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ SUPER LEAGUE

ΤΑ HIGHLIGHTS

Σάββατο (12/11)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. - ΑΕΚ 0-0

Super League
Τα στοιχεία του Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚslgr.gr

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ 2-2

Super League

Οι σκόρερ και τα στοιχεία του Παναιτωλικός - Ιωνικός

slgr.gr

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Γιάννης Αναστασίου (Παναιτωλικός)

Δημήτρης Σπανός (Ιωνικός)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ 3-2 (12' Κάργας, 57' Περέα, 86' Εραμούσπε - 1' Ορόζ, 40' Νίνης)

Super League
Οι σκόρερ και τα στοιχεία του ΠΑΣ Γιάννινα - ΝΠΣ Βόλοςslgr.gr

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-0 (31' Καρλίτος, 75' Παλάσιος)

Super League
Οι σκόρερ και τα στοιχεία του Παναθηναϊκός - Ατρόμητοςslgr.gr

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ιβάν Γιοβάνοβιτς (Παναθηναϊκός)

Παναγιώτης Γκουτσίδης (Ατρόμητος)

Κυριακή (13/11)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΟΦΗ (Αναβλήθηκε)

ΠΑΟΚ - ΛΑΜΙΑ (17:15)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ (19:30)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυφάδα-δολοφονία: Το μαχαίρι των 33 εκατ. και η κρυψώνα – «Ήταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση»

Αρνιακός στο Newsbomb.gr για την κακοκαιρία: Τα φαινόμενα θα «χτυπήσουν» και την Αττική

Αλεξανδρούπολη: Αυτή είναι η γυναίκα που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον σύζυγό της