ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αντβέρπ – Ολυμπιακός 1-0: Απογοήτευσε στο Βέλγιο – Πάει για κλήρωση… φωτιά! Δείτε τα highlights

Αντβέρπ - Ολυμπιακός
Intime

Europa League: Ο Ολυμπιακός είχε απογοητευτική εικόνα στο Βέλγιο κι ηττήθηκε (1-0) από την Αντβέρπ και κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον όμιλο του.

Η πρώτη θέση δεν ήταν έτσι κι αλλιώς στο χέρι τους, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ένα άσχημο ευρωπαϊκό βράδυ κι αν δεν ήταν ο Βάτσλικ, τότε, οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει κι άλλα γκολ.

Η Άιντραχτ πήρε 1-1 από τη Φενέρμπαχτσε στην Πόλη και πήρε την απευθείας πρόκριση για τους «16» της διοργάνωσης, ενώ η ομάδα του Πειραιά θα παίξει στα playoffs, όπου την περιμένει μια κλήρωση «φωτιά». Αντίπαλος του Ολυμπιακού θα είναι μια από τις τρίτες ομάδες του Champions League, το ποια ακριβώς θα το μάθει στην κλήρωση της Δευτέρας (13/12 - 14:00).

Οι πιθανοί αντίπαλοι των πρωταθλητών είναι η Μπαρτσελόνα, η Σεβίλλη, η Πόρτο, η Λειψία, η Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης, η Σέριφ των Αθανασιάδη κι η Αταλάντα.

Όσον αφορά στον αγώνα, οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν με το «καλημέρα» με την πλάτη στον τοίχο, καθώς ο Μπαλικουίσα έκανε το 1-0 μόλις στο 7ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στον χώρο του κέντρο και δεν απέτρεψαν στην ομάδα του Μαρτίνς να απειλήσει, ενώ παράλληλα ο Βάτσλικ χρειάστηκε να κάνει σημαντικές επεμβάσεις για να μην δεχθεί άλλο γκολ.

Διαιτητής: Μάρκο ντι Μπέλο
Κίτρινες: Τικίνιο
ΑΝΤΒΕΡΠ (Μπράιαν Πρίσκε): Μπουτέζ, Ντε Λε (57΄ Κιρίνεν), Αλμέιδα, Ντεσολέιλ (57΄ Ένχελς), Μπένσον (73΄ Σαμάτα), Βερστρέτ, Γκέρκενς, Ντουόμοχ, Έγκεσταϊν (73΄ Φράι), Μπατάιγ, Μπαλικουίσα (87΄ Γιουσούφ)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέντρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Ρέαμπτσουκ, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Λαλά (66΄ Ανδρούτσος), Εμβιλά, Μπουχαλάκης (46΄ Αγκιμπού Καμαρά), Ρόνι Λόπες (46΄ Μασούρας), Μαντί Καμαρά, Ονιεκούρου (60΄ Βρουσάι), Τικίνιο (46΄ Ελ Αραμπί).

Αντβέρπ - Ολυμπιακός
Ο σκόρερ και τα στοιχεία του αγώνα Αντβέρπ - Ολυμπιακόςuefa.com

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Με μάσκες οι παίκτες των δύο ομάδων

Το 1-0

Εντυπωσιακή απόκρουση του Βάτσλικ

Στις εξέδρες ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Νέα επέμβαση του Βάτσλικ

Η αντίδραση του Μαρτίνς

PREGAME

Οι ενδεκάδες

ΤΑ HIGHLIGHTS

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ζήτημα για το αδιάβλητο της διαδικασίας θέτει ο Γιώργος Παπανδρέου

Καιρός - Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Έρχονται καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι - Ποιες περιοχές θα πληγούν

Κορονοϊός - Λαμία: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον χαμό της 14χρονης μαθήτριας