ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Νόσησε όλο το πρωτάθλημα, κρούσματα κι η Λαμία – Νέο θετικό δείγμα στον Παναθηναϊκό

Super League Σούπερ Λιγκ
Intime

Super League: Η Λαμία γνωστοποίησε τέσσερα κρούσματα και πλέον όλες οι ομάδες του πρωταθλήματος έχουν νοσήσει από κορονοϊό.

Η διασπορά του κορονοϊού δεν έχει τέλος στον αθλητισμό και πλέον όλες οι ομάδες της Super League έχουν τουλάχιστον από ένα θετικό δείγμα.

Η τελευταία «καθαρή» ομάδα ήταν η Λαμία, η οποία όμως ανακοίνωσε την Τρίτη (4/1) τέσσερα κρούσματα. Από αυτά τα τρία είναι ποδοσφαιριστές και το άλλο μέλος του επιτελείου.

Να θυμίσουμε ότι την Τετάρτη (5/1), η ομάδα της Φθιώτιδας θα υποδεχθεί την ΑΕΚ, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να παίρνει στην αποστολή το νέο μεταγραφικό απόκτημα της, Λας Μπανγκουρά.

Έφτασε τα πέντε κρούσματα ο Παναθηναϊκός

Στο μεταξύ, μετά τον τελευταίο έλεγχο προέκυψε ένα ακόμη κρούσμα στον Παναθηναϊκό, ο οποίος έφτασε τα πέντε. Μάλιστα, το θετικό δείγμα αφορά ποδοσφαιριστή, ο οποίος, όπως κι όλοι όσοι έχουν νοσήσει, μπήκε σε καραντίνα και θα ακολουθήσει όλες τις διαδικασίες.

Επίσης, ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε ότι στα τελευταία τεστ που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν πέντε νέα θετικά δείγματα κι όπως είναι φυσικό η αγωνία μεγαλώνει για ενδεχόμενη έξαρση της διασποράς.

Δείτε ΕΔΩ highlights, δηλώσεις από τους αγώνες της 16ης αγωνιστικής και τη βαθμολογία της Super League.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σχολεία: Επιστροφή 10/01 - Τρία self test για μαθητές, εκπαιδευτικούς - Τι ισχύει για κρούσματα

Κρούσματα σήμερα: «Μαύρο» ρεκόρ με 50.126 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 61 θάνατοι και 619 διασωληνωμένοι

Τι σημαίνει όταν το self test δείχνει μια αχνή γραμμή