ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εθνική Ελλάδας: Οι τέσσερις βασικοί υποψήφιοι για τον πάγκο – Ποιος είναι ο επικρατέστερος

Εθνική Ελλάδας
Σε αναζήτηση προπονητή είναι η Εθνική Ελλάδας.
INTIME / ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Εθνική Ελλάδας: Ανοικτή είναι η διαδικασία ανεύρεσης του επόμενου προπονητή για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας. Τα ονόματα που επιβεβαιώνει η ΕΠΟ και η αναζήτηση από τους Φύσσα και Κωνσταντινίδη.

Σε αναζήτηση προπονητή είναι η Εθνική Ελλάδας από τη στιγμή που επιβεβαιώθηκε το «διαζύγιο» με τον Τζον φαν’τ Σχιπ. Ο Ολλανδός αποτέλεσε παρελθόν και οι ιθύνοντες της ΕΠΟ αναζητούν τον διάδοχό του στον «γαλανόλευκο» πάγκο.

Αρκετά είναι τα ονόματα που έχουν προταθεί, με την ομοσπονδία να επιβεβαιώνει κάποια από αυτά, αλλά να επισημαίνει πως δεν αποκλείεται στην πορεία να προστεθούν κι άλλοι υποψήφιοι.

Το τελευταίο δίμηνο στη λίστα των Τάκη Φύσσα και Κώστα Κωνσταντινίδη είναι αρκετά δυνατά ονόματα, μεταξύ των οποίων αυτά των Κάρλος Ντούνγκα, Τζιάνι Ντε Μπιάσι, Ρομπέρτο Ντοναντόνι και Κόστα Ρούναϊτς.

Ο πρώτος φαινόταν να έχει ένα προβάδισμα, ωστόσο, τίποτα δεν έχει «κλειδώσει» ακόμα και σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομοσπονδίας δεν αποκλείεται να υπάρξει και όνομα – έκπληξη για τον πάγκο.

Οι Φύσσας – Κωνσταντινίδης έχουν προχωρήσει τις επαφές με τους υποψήφιους και αναμένεται το επόμενο διάστημα να αρχίσουν και τα ραντεβού με τους υποψήφιους προπονητές της Εθνικής Ελλάδας.

Στόχος είναι να καταλήξουν στην καλύτερη δυνατή λύση και να αποφασίσουν για το ποιος θα είναι ο «εκλεκτός» που θα αναλάβει να επαναφέρει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στον δρόμο των επιτυχιών.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: «Βόμβες» για διεθνές κύκλωμα μαστροπείας και «ψαράδες» κοριτσιών

Παράταση έως τη Δευτέρα στη διανομή των self tests των μαθητών από τα φαρμακεία

Καιρός – Κακοκαιρία Ελπίδα: Προειδοποίηση Αρναούτογλου για «το τέρας από τα βορειοανατολικά»

Ευλαμπία Ρέβη: Μου έστειλαν και εμένα πρόσκληση να πάω σε ιδιωτικό πάρτι με 3.000 ευρώ