ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: «Κιτρινόμαυρο» ντέρμπι, Άρης – ΑΕΚ, στη Θεσσαλονίκη - Το πρόγραμμα κι οι μεταδόσεις

Άρης - ΑΕΚ
Intime

Super League: Το «κιτρινόμαυρο» ντέρμπι, Άρης – ΑΕΚ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής, η οποία θα διεξαχθεί Τετάρτη (2/2) και Πέμπτη (3/2).

Στο «Κλ. Βικελίδης» διεξάγεται η αναμέτρηση που θα τραβήξει τα περισσότερα βλέμματα στην εμβόλιμη αγωνιστική της Super League.

Ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ, με τις δύο ομάδες να αναζητούν τη νίκη για τους δικούς τους λόγους. Οι γηπεδούχοι θέλουν να «χτίσουν» σερί μετά την πρώτη τους νίκη το 2022, ενώ η «Ένωση» καλείται να συνέλθει μετά την τρίτη σερί εντός έδρας ήττα της, η οποία την άφησε στο -11 από την κορυφή.

Ο πρωτοπόρος και αήττητος Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναιτωλικό, λίγες ημέρες πριν τη δεύτερη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Να επεκτείνει το αήττητο σερί δέκα αγώνων (8-2-0) θέλει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Ο Παναθηναϊκός, ο οποίος προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης, έχει δύσκολη αποστολή στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ. Οι γηπεδούχοι θέλουν κι αυτοί να επιστρέψουν στις νίκες, στοχεύοντας σε μια θέση στην οκτάδα. Για μια θέση στα play off παλεύουν κι ο Αστέρας Τρίπολης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, οι οποίοι θα αναμετρηθούν στην Αρκαδία.

Στο Πανθεσσαλικό, Βόλος και Ιωνικός ευελπιστούν να «χτίσουν» πάνω στις νίκες που πέτυχαν το Σαββατοκύριακο για να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους θέση ενώ η αυλαία της 21ης αγωνιστικής θα πέσει την Πέμπτη (4/1) στο Περιστέρι, με τον Ατρόμητο να «καίγεται» για το «τρίποντο» στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΙ ΟΙ ΜEΤΑΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ 21ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Super League: Παρέμεινε στο +9 ο Ολυμπιακός, «κατηφόρα» για ΑΕΚ - Τα highlights κι η βαθμολογία