Άρης – ΑΕΚ: «Καλό ταξίδι Άλκη» - Συγκλονιστικές εικόνες στο «Κλ. Βικελίδης» (photos)

Newsbomb

Άρης – ΑΕΚ: Συγκλονιστικές εικόνες πριν από τη σέντρα του ντέρμπι της Super League, με τους ανθρώπους των δύο ομάδων να τιμούν τη μνήμη του 19χρονου, Άλκη.

Το «κιτρινόμαυρο» ντέρμπι, όπως και τα υπόλοιπα ματς σε Super League και Super League 2 διεξάγονται στη σκιά της δολοφονίας του νεαρού φιλάθλου των «κίτρινων».

Πριν από τη σέντρα στο «Κλ. Βικελίδης» πραγματοποιήθηκε ένα μικρό τελετουργικό, με τους ανθρώπους των δύο ομάδων να εναποθέτουν από ένα κίτρινο τριαντάφυλλο, αλλά και στεφάνια μπροστά από τη Θύρα 3 στη μνήμη του Άλκη.

Επίσης, πριν από τη σέντρα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, με τους παίκτες του Άρη να κρατούν μια φανέλα με το όνομα του και την ηλικία του (βλ. Νο19). Στη γιγαντοοθόνη ήταν η φωτογραγία με το μήνυμα «Καλό ταξίδι Άλκη», ενώ στο πέταλο υπήρχε ένα πανό που έγραφε: «Τα λόγια είναι περιττά Άλκη, καλό παράδεισο. Έφυγες άδικα και άνανδρα, η ψυχή σου οδηγός μας»

Στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Άλκης οι ομάδες

Σήμερα το πρωί (2/2) εκπρόσωποι των δύο ομάδων βρέθηκαν στον τόπο της δολοφονίας του νεαρού οπαδού, με τον φροντιστή της ΑΕΚ, Νίκο Κορομηλά να αφήνει μια φανέλα της «Ένωσης».

Επίσης, η αποστολή του Άρη φτάνοντας στο «Κλ. Βικελίδης» πήγε στο σημείο για να ανάψουν ένα κερί στη μνήμη του. Το «παρών» έδωσε κι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Θόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος άφησε μια φανέλα με το όνομα του Άλκη και την ηλικία του (βλ. 19) στο πίσω μέρος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Αλέξανδρος Λάμπη – Κατέρρευσε στο Ηλιούπολη - Ερμιονίδα

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved