ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κρίστιαν Έρικσεν: Έπαιξε σε αγώνα για πρώτη φορά μετά την ανακοπή καρδιάς

Κρίστιαν Έρικσεν
Twitter: @BrentfordFC

Κρίστιαν Έρικσεν: Με τον καλύτερο τρόπο γιόρτασε τα 30ά γενέθλια ο Δανός μέσος, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά την ανακοπή που είχε υποστεί στο Euro 2020.

Ο Έρικσεν, μετά από σκληρή προσπάθεια τους τελευταίους μήνες, κατάφερε να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο, την ημέρα που έγινε 30 ετών.

Ο Δανός μέσος πραγματοποίησε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την Μπρέντφορντ, σε φιλικό παιχνίδι που έδωσε με τη Σάουθεντ Γιουνάιτεντ. Μάλιστα, η πρώτη του εμφάνιση συνδυάστηκε και με ασίστ.

Να θυμίσουμε ότι ο 30χρονος ποδοσφαιριστής έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την Ίντερ, καθώς στο ιταλικό πρωτάθλημα απαγορεύεται η συμμετοχή παίκτη με εμφυτευμένο απινιδωτή.

Ο Έρικσεν υπέγραψε μέχρι το τέλος της σεζόν με τον σύλλογο της Premier League, όπου ο συγκεκριμένος περιορισμός δεν ισχύει κι ετοιμάζεται να γράψει ιστορία, καθώς θα γίνει ο πρώτος ποδοσφαιριστής με εμφυτευμένο απινιδωτή που θα αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Επόμενος μεγάλος στόχος είναι η συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, όπως ανέφερε κι ο ίδιος σε συνέντευξη του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρίστιαν Έρικσεν: «Θυμάμαι τα πάντα, εκτός από τα πέντε λεπτά που δεν ήμουν εκεί»

Κρίστιαν Έρικσεν: Θα αγωνιστεί στο Μουντιάλ του Κατάρ – Η FIFA ανάβει το πράσινο φως