ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η αστυνομία είχε εκδώσει ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση βιασμού

Κριστιάνο Ρονάλντο
AP Images

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η αστυνομία είχε συγκεντρώσει αρκετά στοιχεία για να προβεί στη σύλληψη του Πορτογάλου «σταρ», σύμφωνα με τον δικηγόρο της Κάθριν Μαγιόργκα.

Η SUN δημοσίευσε ένα έγγραφο, το οποίο εμφάνιζε τις αρχές του Λας Βέγκας έτοιμες να συλλάβουν τον «CR7». Να θυμίσουμε ότι η Μαγιόργκα υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον Ρονάλντο στις 12 Ιουνίου του 2009 στο Palms Hotel and Casino.

Το απόσπασμα που έφερε στο φως της δημοσιότητας η αγγλική εφημερίδα από τα δικαστικά πρακτικά περιλαμβάνει την αγόρευση τoυ συνηγόρου της, Λέσλι Μαρκ Στόβαλ. «Αυτό που συνέβη είναι πως όταν το ένταλμα σύλληψης διαβιβάστηκε στο γραφείο του εισαγγελέα, κ. Γούλφσον, εκείνος αρνήθηκε να ασκήσει δίωξη. Δεν λέει γιατί αποφάσισε να αρνηθεί και κάθε τι αποτελεί απλά φημολογία», υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Αμερικανός δικηγόρος και συμπλήρωσε ότι «η αστυνομία θεώρησε ότι είχε μια υπόθεση για ποινική δίωξη για μία κατηγορία σεξουαλικής επίθεσης, αλλά ο εισαγγελέας είχε διαφορετική άποψη».

Ο Στιβ Γούλφσον είναι ο ανώτατος εισαγγελέας του Λας Βέγκας κι αυτός, ο οποίος δεν άναψε το «πράσινο φως» για τη σύλληψη του παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Συγκεκριμένα, έκρινε ότι δεν μπορούσαν να στοιχειοθετηθούν άνευ αμφιβολίας οι κατηγορίες της Μαγιόργκα κι ως εκ τούτου δεν άσκησε δίωξη.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η διαρροή των εγγράφων αποτελεί παράλληλη δικαστική διαμάχη στην υπόθεση, καθώς ο Ρονάλντο προσπαθεί να «μπλοκάρει» την πρόσβαση στα ΜΜΕ. Σύμφωνα με τους νομικούς του εκπροσώπους πολλές από τις πληροφορίες αποκτήθηκαν παράνομα μέσω της ιστοσελίδας των Football Leaks και παραβιάζουν το απόρρητο δικηγόρου – πελάτη.

Οι εκπρόσωποι της Μαγιόργκα συμφώνησαν με την άποψη ότι η διαρροή των Football Leaks δεν πρέπει να δημοσιευτούν μέχρι να υπάρξει απόφαση από το δικαστήριο, αλλά τονίζουν ότι οι σχεδόν 400 σελίδες με πληροφορίες που έχουν αιτηθεί να χρησιμοποιήσουν οι New York Times θα πρέπει να διοχετευθούν στον Τύπο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κριστιάνο Ρονάλντο για κατηγορίες βιασμού: Προσπαθεί να μπλοκάρει διαρροή εγγράφων

Κριστιάνο Ρονάλντο: Δεν χάρηκαν όλοι με την επιστροφή του! Το μήνυμα στο αεροπλάνο (photo)