ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πόλεμος στην Ουκρανία: «Πάγωσαν» οι τραπεζικοί λογαριασμοί της Τσέλσι

Τσέλσι
AP Images

Πόλεμος στην Ουκρανία: Μεγαλώνουν καθημερινά τα προβλήματα για την Τσέλσι, με τις κυρώσεις που επιβλήθηκαν στον Ρόμαν Αμπράμοβιτς από την κυβέρνηση της Μεγάλης Βρετανίας.

Τα προβλήματα διαδέχονται το ένα το άλλο σαν ντόμινο και σύμφωνα με τους «Times» το βράδυ της Παρασκευής (11/3) προέκυψε ακόμη ένα.

Συγκεκριμένα, οι τραπεζικοί λογαριασμοί των «μπλε» «πάγωσαν» προσωρινά, συμπεριλαμβανομένων και των πιστωτικών καρτών.

Η τράπεζα Barclays προχώρησε στη συγκεκριμένη κίνηση, μολονότι η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου έχει χορηγήσει άδεια στην ομάδα να συνεχίσει τις δραστηριότητές της.

Δημοσίευμα του Sky Sports αναφέρει ότι σύντομα θα αρθεί ο συγκεκριμένος περιορισμός, με την Τσέλσι να είναι σε συζητήσεις για να μπορέσει να εξασφαλίσει άδεια και για την πώληση εισιτηρίων στους εντός έδρας αγώνες της.

Οι οπαδοί φωνάζουν το όνομα του Αμπράμοβιτς – Αντέδρασε υπουργός της κυβέρνησης

Η Τσέλσι έχει μπει σε μια αδιέξοδη κατάσταση, με τους οπαδούς της να αντιδρούν φωνάζοντας το όνομα του Ρόμαν Αμπράμοβιτς στα ματς της ομάδας. Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του υπουργού τεχνολογίας, Κρις Φιλπ.

Σε δηλώσεις του στο BBC, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Καταλαβαίνω ότι οι οπαδοί της Τσέλσι τρέφουν αισθήματα για τον Αμπράμοβιτς, όμως το καθεστώς με το οποίο συνδέεται διαπράττει βαρβαρότητες που είναι πολύ πιο σοβαρές από το ποδόσφαιρο.

Έτσι, θα ήθελα να τους ζητήσω να το σκέφτονται καλύτερα προτού φωνάξουν το όνομά του, γιατί οι πράξεις του καθεστώτος του Πούτιν, το οποίο ο Αμπράμοβιτς στηρίζει ξεπερνούν το ποδόσφαιρο».

Διαβάστε επίσης:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Τσέλσι κινδυνεύει με νέα «ζημιά» ύψους 641.000.000 ευρώ

Premier League: Κερδίζει και με κυρώσεις η Τσέλσι! – Tα highlights κι η βαθμολογία

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Τσέλσι έχασε και τον βασικό χορηγό της λόγω Ρόμαν Αμπράμοβιτς

Πόλεμος στην Ουκρανία: Υπό αυστηρές προϋποθέσεις η πώληση της Τσέλσι από τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Τσέλσι ζητάει χαλάρωση των κυρώσεών της - «Θα μιλήσουμε με την κυβέρνηση»