ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελικός Conference League: Στο «κόλπο» κι η Αυστρία – «Τα έσοδα θα φτάσουν τα 150.000.000 ευρώ»

Europa Conference League
Intime

Europa Conference League: Τα αλβανικά ΜΜΕ επιμένουν ότι ο τελικός της διοργάνωσης δεν θα γίνει στη χώρα τους, υπογραμμίζοντας ότι πέρα από την Ελλάδα, υποψήφια για να τον φιλοξενήσει είναι κι η Αυστρία.

Η κρίση στο ποδόσφαιρο της Αλβανίας οδηγεί την UEFA στην επιβολή αυστηρών κυρώσεων και στην αλλαγή της έδρας του τελικού που αρχικά έχει οριστεί να γίνει στα Τίρανα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Newssport.al», πέρα από την Ελλάδα, υποψήφια χώρα για να τον φιλοξενήσει είναι η Αυστρία. Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα οι επιλογές είναι δύο. Η Red Bull Arena στο Σάλτσμπουργκ κι το Ernst-Happel της Βιέννης.

Η ιστοσελίδα «Standard» στέκεται στο πλήγμα που θα υποστεί το αλβανικό ποδόσφαιρο, υπογραμμίζοντας ότι: «Η Ελλάδα ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τον τελικό του Conference League, τον οποίο κλωτσάει η αλβανική πολιτική σκηνή, κάνοντας δώρο στους Έλληνες».

Aπό την πλευρά της, η «Revista Al» υπογραμμίζει ότι: «Τα έσοδα από τον τελικό θα φτάσουν τα 150 εκατομμύρια ευρώ, με 8.000 οπαδούς να έρχονται από κάθε φιναλίστ, συν οπαδούς από άλλες χώρες που ήδη κλείνουν εισιτήρια. Αν η UEFA αποφασίσει να πάει τον τελικό στην Αθήνα, τότε τα χρήματα αυτά θα πάνε στους Έλληνες».

Διαβάστε επίσης:

Europa Conference League: «Ο τελικός μεταφέρεται στην Ελλάδα» λένε στην Αλβανία