ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Ισόπαλο το Ολυμπιακός – ΑΕΚ, Παναθηναϊκός για Ευρώπη! - Τα highlights κι η βαθμολογία

Super League
Intime

Super League: Δείτε highlights, δηλώσεις από τους αγώνες της 3ης αγωνιστικής και τη βαθμολογία των playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος.

Το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ ήταν ένα από τα καλύτερα της σεζόν, καθώς μεταξύ άλλων είχε 20 τελικές. Αυτό που δεν είχε ήταν νικητή. Το τελικό 1-1, αφήνει μια «γλυκόπικρη» γεύση και στις δύο ομάδες.

Οι «ερυθρόλευκοι» αύξησαν τη διαφορά από τον ΠΑΟΚ, ενώ η «Ένωση» έμεινε μόνη στην τρίτη θέση, αλλά σίγουρα ένα «τρίποντο» θα έκανε τα πράγματα πιο εύκολα.

Στα αξιοσημείωτα της αναμετρήσεις ήταν η επιστροφή του Κώστα Φορτούνη σε επίσημο αγώνα της ομάδας του Πειραιά, μετά από 316 μέρες. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός, ο οποίος μπήκε στο 78ο λεπτό, είχε να αγωνιστεί από τον περσινό τελικό Κυπέλλου.

Super League
Ο Φορτούνης επέστρεψε στην αγωνιστική δράσηIn Time

Ο Παναθηναϊκός «έσπασε» το αήττητο του ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε ψυχωμένος και πήρε ένα πολύτιμο «τρίποντο» στη μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη. Το «τριφύλλι» νίκησε 2-1 τον ΠΑΟΚ, ο οποίος είδε το αήττητο του να λαμβάνει τέλος μετά από 16 αγώνες.

Αυτή ήταν η πρώτη φετινή νίκη των «πράσινων» κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά», έχοντας πρωταγωνιστές τους παίκτες έπαιξαν από την αριστερή πλευρά. Τους Αϊτόρ και Χουάνκαρ. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου πίεσε στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα, αλλά δεν βρήκε γκολ ισοφάρισης.

Ο ΠΑΣ «φρέναρε» ξανά τον Άρη

Σε κακό δαίμονα εξελίσσεται ο ΠΑΣ Γιάννινα για τον Άρη! Η ομάδα των Ιωαννίνων πήραν βαθμό στο «Κλ. Βικελίδης», καθώς απέσπασαν 0-0. Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε κάτι αξιοσημείωτο, ωστόσο μετά την ανάπαυλα οι «κίτρινοι» είχαν αρκετές καλές στιγμές για να σκοράρουν και να πάρουν τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι, όμως, άντεξαν κι έφεραν την ομάδα της Θεσσαλονίκης σε δύσκολη θέση, όσον αφορά στη μάχη της Ευρώπης.

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ 1-1

Super League
Οι σκόρερ και τα στοιχεία του Ολυμπιακός - ΑΕΚslgr.gr

TA HIGHLIGHTS

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΟΚ 2-1

Super League
Οι σκόρερ και τα στοιχεία του Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚslgr.gr

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ιβάν Γιοβάνοβιτς (Παναθηναϊκός)

Ραζβάν Λουτσέσκου (ΠΑΟΚ)

ΑΡΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 0-0

Super League
Τα στοιχεία του Άρης - ΠΑΣ Γιάννιναslgr.gr

Διαβάστε επίσης:

Super League: Ονειρεύεται ο Απόλλωνας, «βυθίζεται» η Λαμία – Τα highlights κι η βαθμολογία